11 iun. 2019 | 09:14

Serialul Vlad de la PRO TV cere ajutor de la Guvern. Cei de la Antena 1 au primit deja banii

Știri generale
Serialul Vlad de la PRO TV cere ajutor de la Guvern. Cei de la Antena 1 au primit deja banii
Serialul Vlad de la PRO TV ar putea primi bani de la Guvern

Producătorii serialului Vlad, de la Pro TV, cer ajutor de la Guvern pentru a lansa următoarele două sezoane. Filmul a prins la public și a înregistrat audiențe uriașe, iar compania de media care îl produce a cerut sprijin financiar pentru edițiile din toamna și iarna acestui an. „Rivalii” de la Antena 1 au primit deja fonduri pentru una dintre producțiile lor.

Serialul Vlad de la PRO TV ar putea primi bani de la Guvern

Pro TV a mai solicitat în trecut bani și pentru serialul de comedie Las Fierbinți, iar acum cere 1,1 milioane de euro pentru a filma următoarele episoade din serialul Vlad. Nu este vorba despre vreun favor pe care postul de televiziune îl cere, ci despre un drept. Guvernul României a lansat anul trecut un program de sprijin financiar pentru producțiile cinematografice românești și străine care sunt produse în România, dar până în prezent doar casele de producție de film au depus cereri.

Pro TV și Antena 1 sunt primele televiziuni care au apelat la acest program. În cazul celor de la Pro TV, Guvernul a aprobat două din trei cereri de finanțare: Rechinii (Sharks) – producția a primit 2,7 milioane de lei din 3,7 solicitați; 380.000 de lei pentru episodul de Crăcuin din Las Fierbinți. Postul de televiziune a fost refuzat pentru sezonul din toamna lui 2019 al serialului Las Fierbinți.

Antena 1 a primit ajutor financiar pentru producția Sacrificiul, serial care va fi difuzat din toamnă. Dream Film Production Company, compania care produce serialul, a primit peste un milion de euro de la stat.

Guvernul a mai dat bani pentru producții cinematografice, după cum urmează: 667.615 de lei pentru proiectul Simple Woman; 880.000 de euro pentru proiectul Lumea; 4,5 milioane de euro pentru Warpigs; 4.097.704 de lei pentru filmul Netflix – A Christma Prince: The Royal Baby.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro