Vești proaste pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard a făcut anunțul înainte de debutul în Champions League

Vești proaste pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard a făcut anunțul înainte de debutul în Champions League
Vești proaste pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard a făcut anunțul înainte de debutul în Champions League

Vești proaste pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard a făcut anunțul înainte de debutul în Champions League, Rangers urmând să întâlnescă astăzi, în turul 3 preliminar, pe Malmo, în Suedia. Internaționalul român s-a accidentat în prima etapă a noii ediții de campionat, după ce a deschis scorul pentru gruparea din Ibrox Park.

Vești proaste pentru Ianis Hagi

Vești proaste pentru Ianis Hagi. Internaționalul român a debutat strălucit în noua ediție de campionat din Scoția. Mijlocașul român de la Rangers a deschis scorul în partida cu Livingston, după doar 8 minute de joc. Însă, în minutul 32, Ianis a fost înlocuit după ce a acuzat dureri în urma unei intrări mai dure a unui adversar. La finalul partidei, Steven Gerrard a declarat că Hagi Jr. ar putea rata partida din Champions League contra celor de la Malmo, ce va avea loc în Suedia, marți, de la ora 20.00

Nu este niciodată de folos să pierzi un jucător atât de devreme, mai ales când ai la dispoziție doar trei schimbări. Sezonul trecut probabil că te descurcat mai bine pentru că aveai la dispoziție schimbări în plus.

A înscris un gol important pentru noi (n.r. – Ianis Hagi)  și să sperăm că lovitura nu este foarte serioasă. Piciorul este puțin umflat acum, dar să sperăm că nu îl va ține departe de teren prea mult. E posibil să piardă meciul de marți (cu Malmo), dar avem fizioterapeuți buni aici. Așa că sperăm ca ei să poată să scoată un iepure din joben și să îl avem la Malmo, pentru că important pentru noi”, a spus Gerrard după meci potrivit Sky Sports.

Steven Gerrard a făcut anunțul înainte de debutul în Champions League

Totuși, Ianis Hagi a făcut deplasarea la Malmo, alături de echipă, semn că accidentarea ar putea să nu fie atât de gravă pe cât s-a crezut inițial, a scris The Scottish Sun.  Înaintea debutului noului sezon, Ianis a acordat un interviu celor de la Sky Sports. Mijlocașul de 22 de ani a declarat că se simte puternic și ar vrea să câștige fiecare partidă.

Avem obiective noi. Vreau să joc cât mai bine în acest sezon. Vreau să am acelaşi număr de goluri şi pase de gol. Mă simt mai puternic şi vreau să ajut echipa. Trebuie să câştigăm fiecare meci”, a spus Ianis Hagi, conform sursei citate.

La conferința de presă dinaintea partidei cu Malmo, Steven Gerrard a declarat că e impresionat de nivelul de pregătire și disciplina tactică ale jucătorilor de la Malmo

Am urmărit Malmo foarte mult în ultimele 10 zile. Sunt impresionat de nivelul lor de pregătire și de disciplina lor. Au o echipă impresionantă, foarte în formă, muncesc mult pentru antrenorul lor. Sunt agresivi, în special acasă. Va trebui să avem o posesie bună și să le punem probleme în apărare. E o mare provocare pentru noi, dar abia așteptăm!”, a spus Steven Gerrard, în conferința de presă.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI