Tributul echipei Rangers pentru Ianis Hagi, după golul marcat azi de fotbalistul român. Așa da, superb! VIDEO

Tributul echipei Rangers pentru Ianis Hagi, după golul marcat azi de fotbalistul român. Așa da, superb! VIDEO
Ce tribut emotionant i-au adus cei de la Rangers lui Ianis Hagi

Ianis Hagi se bucură de tot sprijinul coechipierilor săi de la Glasgow Rangers. Internaționalul român a avut parte de o surpriză minunată din partea colegilor săi, după ce a fost accidentat în cadrul ultimului meci jucat. Ce gest au făcut jucătorii lui Steven Gerrard pentru Hagi.

Ce tribut emoționant i-au adus cei de la Rangers lui Ianis Hagi

Ianis Hagi este, fără îndoială, starul echipei Glasgow Rangers. După un sezon excepțional la formațiunea lui Steven Gerrard, fiul regelui fotbalului românesc Gică Hagi a marcat primul său gol în noul campionat din Scoția.

Deși „Prințul Ianis” a ieșit accidentat în minutul 32 al meciului dintre Rangers și Livingston, scor 3-0, după ce în minutul 8 reușise să deschidă scorul, coechipierii săi nu au uitat gestul acestuia și i-au pregătit un tribut senzațional pe rețelele de socialiare.

Astfel, pe pagina oficială de Twitter a echipei Glasgow Rangers a apărut un GIF cu Ianis Hagi făcând celebra lui plecăciune în fața publicului, în semn de respect.

Scoțienii au postat acel GIF de data aceasta ca un tribut pentru „fulgerul” Ianis Hagi, în dreptul căruia au scris „Plecăciuni, Ianis Hagi!”, în semn de mulțumire pentru golul pe care mijlocașul român l-a pus în poarta celor de la Livingston.

Ianis Hagi a debutat în forță în noul campionat de fotbal din Scoția

Fanii Rangers au sărbătorit victoria dulce a scoțienilor nu înainte de a se asigura de starea de sănătate a lui Ianis Hagi. Suporterii fotbalistului român i-au transmis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică prin intermediul rețelelor de socializare.

„Sper ca Hagi să fie bine, a fost un fault urât / Cel mai important ar fi să nu fie o accidentare gravă / Fotbalul din Scoția este foarte dur uneori, capul sus Ianis”., sunt doar câteva dintre mesajele trimise de către admitatorii starului de la Rangers.

Internaționalul român a marcat primul gol al sezonului cu o execuție senzațională din interiorul careului. Ianis Hagi a fost titular în partida dintre Rangers și Livingston. Reușind o preluare bună, a fentat doi fundași dintr-o singură mișcare și a trimis un șut care nu i-a lăsat speranțe portarului Maksymilian Stryjek.

Ianis Hagi a fost folosit de Steven Gerrard în banda dreaptă a atacului, deși în pre-sezon jucase inter, o poziție care mai apropiată de postul său preferat, cel de mijlocaș în spatele vârfului.

Reamintim că Ianis Hagi a dovedit că este într-o forma excelentă și sezonul trecut, când a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei scoțiene. Cu ajutorul mijlocașului român, Rangers au cucerit al 55-lea titlu din istorie, după 10 ani de pauză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI