Vești proaste pentru fanii Elenei Merișoreanu. Artista a făcut un anunț crunt, de pe patul de spital

Vești proaste pentru fanii Elenei Merișoreanu. Artista a făcut un anunț crunt, de pe patul de spital
Ce a anunat in urma cu putin timp

Elena Merișoreanu se află internată la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce s-a îmbolnăvit de covid. Vedeta era vaccinată cu ambele doze, însă a ajuns de urgență la spital.

Elena Merișoreanu, decizie drastică

Zilele trecute, ea a fost surprinsă pe geamul spitalului, părând slăbită. Cu toate acestea, interpreta a spus că se simte mai bine, iar faptul că a ieșit la fereastră indică faptul că se poate ține pe picioare și că starea ei s-a ameliorat.

Acum, Elena Merișoreanu a povestit despre starea ei și a mărturisit că a luat o decizie radicală. Interpreta nu vrea să mai meargă la evenimente, având în vedere că, cel mai probabil, de acolo a și luat virusul.

Ce vrea să facă artista

“Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțin afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă.

Am stat mult cu răceala, ca tâmpita acasă, și am venit destul de târziu. 7% – 8% am fost plămânii afectați, de la tuse, de la răceala aia cum credeam eu, dar era COVID, de fapt. M-a luat cu transpirații… 

Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând.

Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc?

Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmpat asta, nu mai fac nimic“, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru Fanatik.ro.

Cum se simte interpreta

Îndrăgita interpretă în vârstă de 74 de ani a fost vaccinată cu schema completă anti-covid în aprilie. Acum, ea este internată la Institutul Matei Balș sub supravegherea medicilor.

Elena Merișoreanu a spus că a înapoiat banii pentru evenimentele pe care trebuia să le onoreze. În plus, artista spune că va fi mai selectivă și nu va mai merge la emisiuni, pentru că este de părere că la filmări s-a infectat cu virusul.

Acum, starea ei este stabilă și zilele trecute chiar a fost surprinsă încercând să ia o gură de aer la geamul salonului în care este internată.

Urmăriți Playtech.ro și pe