Vești proaste pentru Elena Udrea. Procurorii DNA au luat decizia drastică azi

Vești proaste pentru Elena Udrea. Procurorii DNA au luat decizia drastică azi
Vești proaste pentru Elena Udrea. Procurorii DNA au luat decizia drastică azi

Vești proaste pentru fostul ministru al Turismului! Care este decizia luată recent de procurorii DNA în cazul acesteia?  Situația se înrăutățește pentru celebra Elena Udrea.

Procurori DNA, decizie surprinzătoare în cazul Elenei Udrea

Procurorii DNA au luat în considerare situația în care Elena Udrea ar părăsi din nou țara în timpuri în care e strânsă cu ușa, așa că au luat o decizie de ultim moment pentru a evita fuga ei.

Amintim că fostul ministru al Turismului a hotărât să plece departe de meleaguri în timpul în care numele ei era aspru discutat în dosarul Gala Bute. Autoritățile au cerut astfel să ceară impunerea măsurii controlului judiciar în cazul femeii pe motivul că vor să se asigure că nu va părăsi teritoriul înainte de pronunțarea definitivă a instanței în dosarul finanțării ilegale a campaniei electorale din 2009.

Solicitarea depusă în sensul acesta de procurori urmează să fie judecată în cursul zilei de vineri la Curtea de Apel. Amintim că ieri, 3 martie, românii primeau vestea că fosta blondă din politică a fost condamnată de Instanța Curții de Apel București la 8 ani de închisoare.

Elena Udrea, sub control judiciar

În cadrul emisiunii ”Subiectiv” de la Antena 3, prezentată de Răzvan Dumitrescu, Elena Udrea a fost subiectul principal de discuție. Prezentatorul a citit un document care motivează măsura controlului judiciar luată în cazul Elenei Udrea.

”După pronunţarea soluţiei de condamnare în şedinţă publică, inculpata Udrea Elena Gabriela a avut luări de poziţie publică în mass media, poziţii care au fost constante în a exprima ideea de neîncredere în justiţie, de dispreţ faţă de principiul supremaţiei dreptului, faţă de autoritatea judecătorească, sugerând ideea lipsei de imparţialitate a justiţiei din România şi a influenţei unor factori nocivi asupra bunului mers al acesteia, creând aparenţa publică că deţine adevărul celor afirmate prin prisma poziţiei de demnitate publică pe care a avut-o în statul român o lungă perioadă, fiind mai mult decât evidentă presiunea exercitată care poate fi resimţită atât de judecătorul fondului, cât şi de judecătorii instanţei de control judiciar, cu scopul pronunţării unei soluţii în dispreţul materialului probator administrat”, se arată în documentul prezentat în exclusivitate la Antena 3.

Printre cei care au scăpat de mandatul european de arestare emis de autorităţile judicare române se numără și Săvulescu Dragoş, Dragomir Danie, Bica Alina, Zlotea Marian.

„Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”

Controversele au urmat ulterior, când cea din urmă a blestemat-o pe judecătoarea care a dat sentința în dosarul în care i se aduc acum acuzații grave.

”Această femeie a ținut să mă condamne pe fiecare acuzație a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar.

Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3, imediat după decizia Instanței.

Acuzații

  • (Dosar: finanțarea campaniei electorale de la alegerile prezidențiale di n 2009)

„În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.

Legătura dintre persoanele care obţineau banii pe cale nelegală şi prestatorii de servicii legate de campanie era realizată de inculpata Udrea Elena Gabriela.

Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare”, arăta DNA într-un comunicat de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI