Vești proaste pentru clienții RCS & RDS. Ce se întâmplă cu internetul Digi Mobil

Vești proaste pentru clienții RCS & RDS. Ce se întâmplă cu internetul Digi Mobil
Ce se întâmplă cu internetul de la Digi Mobil

Cel mai mare operator de telecomunicații din România în acest moment este DiGi Mobil. Însă, din nefericire pentru mulți clienții săi vine și o veste mai puțin bună.

Ce se întâmplă cu internetul de la DiGi Mobil

Deși este cel mai mare operator de telecomunicații din țara noastră, se pare că la DiGi Mobil există loc de multe îmbunătățiri, iar mulți dintre clienții săi pot confirma acest lucru. Una dintre cele mai mari probleme pe care o are operatorul în acest moment este cea a internetului mobil, care este inferior față de cel oferit de alte companii de telecomunicații.

Însă, DiGi Mobil ar putea rezolva aceasta problema într-o foarte mare măsură dacă ar oferi clienților săi la nivel național acces la infrastructura sa DiGi Wi-Fi. La acesta are acces acum doar clienții care folosesc serviciile de internet fix.

Potrivit, IDevice.ro, dacă operatorul ar oferi accesul la DiGi Wi-Fi și clienților care folosesc serviciile de telefonie mobilă, s-ar putea rezolva o foarte mare parte din plângerile pe care clienții le fac de ani de zile, și care nu prea au altă rezolvare.

Veste proastă pentru Clienții RCS & RDS

DiGi Mobil ar urma exemplul Orange, care au de mai mulți ani  infrastructură Wi-Fi în România, cu HotSpot-uri disponibile pentru clienți, pentru a le feri acestora o experiență de navigare în mediul online mai bună. Pe de altă parte, Orange nu avea nevoie de așa ceva, deoarece are o rețea foarte performantă din punct de vedere a internetului mobil. Digi Mobil, ar beneficia însă din plin de o astfel de schimbare pentru clienții săi.

Potrivit sursei citate, Digi Mobil nu ar aduce prea multe costuri suplimentare pentru RCS & RDS, care oricum oferă infrastructura Digi Wi-Fi pentru clienții din România, așadar vorbim despre o extindere a disponibilității sale. Accesul la infrastructura DiGi Wi-Fi ar aduce beneficii majore clienților DiGi Mobil. Mai mult, și internetul ar fi mult mai rapid în multe zone din țară. Cu toate acestea, în acest moment decizia este a celor de la RCS & RDS.

Ce se întâmplă cu rețeaua 5G de la Digi Mobil

Până de curând, Digi Mobil lucra la o soluție pentru persoanele care vor internet cu o viteză mai mare. Este vorba despre rețeaua 5G, la care operatorul s-a gândit, însă, deocamdată dezvoltarea rețelei s-a oprit și nu se știe când va fi reluată.

DiGi România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de telecomunicații din România. Fie că vorbim de internet de mare viteză, sau fie că vorbim de televiziune digitală, operatorul și-a dezvoltat o infrastructură bine pusă la punct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI