Unde ai acces în București și în țară la Digi Mobil 5G. Ce telefoane sunt compatibile cu noua rețea RCS&RDS

Digi Mobil 5G, disponibil începând de azi

Digi Mobil 5G este disponibil de azi! Află în ce zone ale țării mai poate fi folosit și ce telefoane sunt compatibile cu noua rețea RCS&RDS! Vicepreședintele Consiliului de Administrația DIGI, Valentin Popoviciu, a făcut o serie de declarații despre tehnologia de ultimă oră, dar și despre istoricul și evoluția DIGI.

Digi Mobil 5G: Unde ai acces în București și în țară?

Clienții DigiMobil se bucură de azi de Digi Mobil 5G Smart. În curând, va mai putea fi disponibil și în alte zone ale țării. Cei care tranzitează Centrul Vechi vor putea avea experiența noii tehnologii din domeniul comunicațiilor de emisie 5G.

Digi a testat deja viteza datelor mobile pe terminale 5G Huawei și Xiaomi, de la prima punere în funcțiune a primei stații de emisie. Se anunță faptul că cei care doresc pot face pre-comenzi pe site-ul oficial digiromânia.ro pentru a putea achiziționa modelele: Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20X 5G, ambele compatibile VoLTE și VoWiFi.

Digi Mobil 5G, disponibil în București, începând de azi
Digi Mobil 5G, disponibil în București, începând de azi

„Este încă un pas important făcut de compania noastră”

”România este acum pe harta mondială a tehnologiei de ultimă oră 5G disponibile «live», în teren. Aceasta este o veste bună pentru clienții Digi Mobil, care, prin intermediul primelor stații de bază, vor avea chiar de azi acces la servicii de date mobile cu viteze 5G și latență mică. Este încă un pas important făcut de compania noastră spre viitorul convergent al comunicațiilor, după testul pe platforma prototip 5G realizat acum un an. Este momentul concretizării unui proiect la care au lucrat, în ultima perioadă, echipe mixte formate din specialiștii noștri și ai partenerilor noștri. Totul pentru a pune la dispoziția clienților cele mai bune servicii de comunicații mobile, cât mai curând posibil, la cele mai ofertante și accesibile prețuri de pe piață”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședintele Consiliului de Administrație DIGI | RCS & RDS.

Rețeaua Digi va deveni activă și în alte localități precum: Constanța și Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca și Iași, în cadrul săptămânilor următoare. De asemenea, din septembrie, serviciile se vor extinde și în: Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu. Echipamentele care se vor folosi provin de la furnizorii de tehnologie pentru rețelele: Ericsson, Huawei, Nokia. Azi, 27 iunie, clienții Digi pot plasa comenzi pe site-ul oficial pentru a achiziționa cele două terminale compatibile cu tehnilogiile 5G, VoLTE și VOWIFI: Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20x 5G.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI