13 mai 2021 | 09:18

Vești proaste despre nunta Cătălinei Ponor cu ”Dracula”. Ce se întâmplă cu cei doi, de fapt

Monden
Vești proaste despre nunta Cătălinei Ponor cu ”Dracula”. Ce se întâmplă cu cei doi, de fapt
Cătălina Ponor, de la gimnastică la Eurovision

Una din cele mai importante gimnaste din generația ei, Cătălina Ponor, ar fi trebuit ca anul acesta să facă nunta. Din motive obiective, spune Cătălina, nu se va întâmpla nici anul acesta fericitul eveniment.

Cătălina Ponor, de la gimnastică la Eurovision

Ajunsă la frumoasa vârstă de 33 de ani, Cătălina Ponor va fi implicată anul acesta în celebrul show-concurs Eurovision. Evenimentul va începe pe 18 mai, iar tânăra noastră atletă va fi prezentă din postura de prezentator. Conform oficialilor TVR, Cătălina Ponor a fost aleasă să anunțe punctajul pentru concurenții aflați pe scena Eurovision de anul acesta, de la Rotterdam, din partea României.

În afară de asta tânăra gimnastă română este de ceva vreme și profesor de gimnastică la Clubul Copiilor din Măgurele. Într-un interviu acordat colegilor de la Playsport.ro, Cătălina Ponor a vorbit despre acest lucru, dar și despre viitorul copilului ei, atunci când se va naște.

”Că va fi fată, că va fi băiat, cu siguranţă va face un sport. O să încerc să-i îndrum pasiunea pentru sport, aşa cum şi mie mi-au îndrumat-o alţii. Iar dacă va dori să intre în sala de gimnastică, atunci aşa să fie. Totul se va face doar după voinţa lui!”,  s-a mai confesat Cătălina Ponor celor de Playsport.ro.

Cătălina nu vrea să se căsătorească încă

Pe plan personal Cătălina Ponor trăiește în aceste zile o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Ristea Jianu. Cu 18 ani mai în vârstă ca ea, Bogdan, cunoscut sub porecla ”Dracula”, este regizor și cascador, iar relația lui cu celebra atletă este una frumoasă.

Deși sunt logodiți de ceva vreme, pentru moment Cătălina spune că nu se grăbește să facă pasul cel mare, mai ales și datorită situației în care ne aflăm. În afară de acest aspect, Cătălina Ponor spune că dragostea nu stă într-un act semnat la Starea Civilă.

”Mă întreabă multă lume ce fac, cum ne pregătim, ce soluţii căutăm. Însă eu nu mă grăbesc cu nunta. În situaţia actuală nici nu este indicat aşa ceva. Nimic nu e sigur, totul se poate schimba de azi pe mâine, aşa că preferăm să aşteptăm. Anul acesta sigur nu va fi nunta. Poate la anul, dar nici atunci nu e sigur. Vreau să o facem atunci când situaţia se va restabili complet.

Să stăm fără stres şi să putem invita pe unul sau pe altul, după dorinţa inimii noastre! Nu cred neapărat în acte. Sigur, după ce ai primit un inel şi o cerere de căsătorie într-un loc special, cum e Mânăstirea Neamţ, logic e să faci pasul următor. Dar acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”, a mai declarat Cătălina Ponor.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro