13 mai 2021 | 09:18

Vești proaste despre nunta Cătălinei Ponor cu ”Dracula”. Ce se întâmplă cu cei doi, de fapt

Monden
Vești proaste despre nunta Cătălinei Ponor cu ”Dracula”. Ce se întâmplă cu cei doi, de fapt
Cătălina Ponor, de la gimnastică la Eurovision

Una din cele mai importante gimnaste din generația ei, Cătălina Ponor, ar fi trebuit ca anul acesta să facă nunta. Din motive obiective, spune Cătălina, nu se va întâmpla nici anul acesta fericitul eveniment.

Cătălina Ponor, de la gimnastică la Eurovision

Ajunsă la frumoasa vârstă de 33 de ani, Cătălina Ponor va fi implicată anul acesta în celebrul show-concurs Eurovision. Evenimentul va începe pe 18 mai, iar tânăra noastră atletă va fi prezentă din postura de prezentator. Conform oficialilor TVR, Cătălina Ponor a fost aleasă să anunțe punctajul pentru concurenții aflați pe scena Eurovision de anul acesta, de la Rotterdam, din partea României.

În afară de asta tânăra gimnastă română este de ceva vreme și profesor de gimnastică la Clubul Copiilor din Măgurele. Într-un interviu acordat colegilor de la Playsport.ro, Cătălina Ponor a vorbit despre acest lucru, dar și despre viitorul copilului ei, atunci când se va naște.

”Că va fi fată, că va fi băiat, cu siguranţă va face un sport. O să încerc să-i îndrum pasiunea pentru sport, aşa cum şi mie mi-au îndrumat-o alţii. Iar dacă va dori să intre în sala de gimnastică, atunci aşa să fie. Totul se va face doar după voinţa lui!”,  s-a mai confesat Cătălina Ponor celor de Playsport.ro.

Cătălina nu vrea să se căsătorească încă

Pe plan personal Cătălina Ponor trăiește în aceste zile o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Ristea Jianu. Cu 18 ani mai în vârstă ca ea, Bogdan, cunoscut sub porecla ”Dracula”, este regizor și cascador, iar relația lui cu celebra atletă este una frumoasă.

Deși sunt logodiți de ceva vreme, pentru moment Cătălina spune că nu se grăbește să facă pasul cel mare, mai ales și datorită situației în care ne aflăm. În afară de acest aspect, Cătălina Ponor spune că dragostea nu stă într-un act semnat la Starea Civilă.

”Mă întreabă multă lume ce fac, cum ne pregătim, ce soluţii căutăm. Însă eu nu mă grăbesc cu nunta. În situaţia actuală nici nu este indicat aşa ceva. Nimic nu e sigur, totul se poate schimba de azi pe mâine, aşa că preferăm să aşteptăm. Anul acesta sigur nu va fi nunta. Poate la anul, dar nici atunci nu e sigur. Vreau să o facem atunci când situaţia se va restabili complet.

Să stăm fără stres şi să putem invita pe unul sau pe altul, după dorinţa inimii noastre! Nu cred neapărat în acte. Sigur, după ce ai primit un inel şi o cerere de căsătorie într-un loc special, cum e Mânăstirea Neamţ, logic e să faci pasul următor. Dar acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”, a mai declarat Cătălina Ponor.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
O mare greșeală în sensul giratoriu. De ce nu țin cont mulți șoferi
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Capital.ro
Adio, cafea! Reţeta clasicei licori de dimineaţă se schimbă radical. Noile componente anunţate de oamenii de ştiinţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro