Vești proaste despre Mioara Roman. Oana, fiica ei, a făcut anunțul trist

Vești proaste despre Mioara Roman. Oana, fiica ei, a făcut anunțul trist
Vești proaste despre Mioara Roman. Oana, fiica ei, a făcut anunțul trist

Fericirea Oanei Roman este umbrită în aceste momente de către o problemă destul de gravă. Starea de sănătate a Mioarei Roman nu este deloc bună, iar vedeta a vorbit despre problemele cu care mama ei se confruntă în aceste momente.

Vești proaste despre Mioara Roman. Oana, fiica ei, a făcut anunțul trist

Oana Roman era în culmea fericirii după ce s-a împăcat cu Marius Elisei și și-a reîntregit familia. Cei trei au fost chiar și într-o vacanță pe litoralul românesc, însă bucuria din ultimele zile a fost umbrită de o veste tristă.

Oana Roman a vorbit cu lacrimi în ochi despre clipele de coșmar prin care trece mama ei. Mioara Roman suferă de Parkinson, o afecțiune care pare că evoluează spre rău.

„Astăzi am ajuns s-o iau pe mama de aici de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care ea suferă, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi.

Și trebuie avut mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și în mod constant și periodic chiar trebuie să vină să facă aceste proceduri și tratamente pe care le face aici.

Așa că periodic va mai veni două-trei săptămâni să facă aceste procedure și tratamente care o ajută ca starea ei să rămână bună și să nu evolueze.

Vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutorul pe care le acordă mamei și… Doamne ajută!”, a spus Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman, criticată pentru că a dus-o pe mama ei la un centru de recuperare

Vedeta a vorbit și despre decizia de a o trimite pe mama ei la centrul de tratament, pentru care multă lume a criticat-o, spunând că își părăsește părintele atunci când îi este cel mai greu.

“Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil.

Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.

Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, le-a răspuns Oana Roman criticilor.

Ea a mai spus că este un centru de recuperare pentru seniori și centrul de lux are costuri care se încadrează între 2500 și 400 de euro lunar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI