Oana Roman, decizie clară în privința mamei. Unde o trimite pe Mioara, mesajul surpriză

Oana Roman trece prin clipe dificile, de când mama ei, Mioara Roman, a început să aibă probleme de sănătate grave. Pe lângă divorțul dificil de Marius Elisei, vedeta trebuie să se lupte acum pentru mama ei, a cărei stare începe să se răutățească din ce în ce mai tare.

Oana Roman o trimite pe mama ei la un centru

Oana Roman a decis să își aducă mama să locuiască cu ea. De altfel, vedeta a precizat că unele dintre discuțiile pe care le avea cu fostul soț se iscau și din această cauză. Oana Roman a adus-o pe Mioara să în vila din Pipera, pentru a putea avea grijă de ea. Soția fostului premier suferă de o formă gravă de Parkinson și nu își mai poate mișca o mână.

Oana și-a dus mama în repetate rânduri la spital, lucru destul de dificil având în vedere pandemia de COVID-19. Chiar în urmă cu o lună, Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală la colecist. Nu a trecut mult timp, iar femeia a avut din nou probleme de sănătate și a ajuns din nou pe mâna medicilor, din cauza unui lipom infectat.

Așadar, Oana Roman este împărțită între viața profesională, educația fiicei sale, dar și grija pe care i-o poartă mamei sale. Prin urmare, vedeta a decis să își trimită mama la un centru de recuperare, după ce aceasta va primi doza de vaccin anti-COVID-19.

„O duc o lună la un centru de recuperare de lux, să facă fizioterapie, kinetoterapie, proceduri în apă, masaje. Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea. Sunt zile când Isa stă la Marius. Dar mama stă singură la tv, când eu nu sunt acasă, și are nevoie de socializare. E programată la vaccin pe 27 martie. O duc acolo pentru că ea saraca nu a ieșit din casă cu lunile, nu a mers decât la doctor și la coafor”, a dezvăluit Oana Roman, la Antena Stars.

Mioara Roman are nevoie de ajutor permanent

Cu toate că a angajat pe cineva care să o ajute în toate treburile pe care le are, Oana Roman este cea care îi oferă mamei sale tot ce are nevoie, cu atât mai mult cu cât femeia nu se poate îmbrăca singură.

„La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a mai spus Oana Roman.

Doctorii nu au ce să îi facă Mioarei Roman

Fiica fostului premier Petre Roman a declarat că medicii nu pot face prea multe pentru mama ei. În schimb, faptul că o vede zi de zi și că starea ei se degradează din ce în ce mai mult o face pe Oana să sufere enorm.

Ea mereu îmi spune „Nu mai vreau să fiu o povară” și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă. Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…

Nici doctorii nu pot să facă prea multe. Ea are parte de cea mai bună îngrijire medicală. Ea primește ajutor medical, dar sunt anumite lucruri pe care medicii nu le pot face. Nu e ceva care se operează sau trece, sunt niște boli degenerative care nu pot fi controlate sută la sută. Asta e greu, foarte greu”, a spus Oana Roman, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI