Vești proaste despre Adi Bărar. Medicii au făcut anunțul trist, familia e devastată

Vești proaste despre Adi Bărar. Medicii au făcut anunțul trist, familia e devastată
Vești proaste despre Adi Bărar. Medicii au făcut anunțul trist, familia e devastată

Ieri vă anunțam de drama fondatorului trupei rock Cargo, Adi Bărar, internat de urgență la Terapie Intensivă. Internarea a survenit ca urmare a infectării cu noul ccoronavirus și degradarea stării sale de sănătate. Din păcate veștile în ceea ce-l privesc nu sunt îmbucurătoare, conform declarațiilor medicilor timișoreni.

Adi Bărar în stare critică, la Terapie Intensivă

Anunțul stării de sănătate a liderului trupei Cargo, Adi Bărar, era dat chiar de colegii de trupă pe pagina oficială de Facebook a trupei. La acel moment nu se știa clar cât de gravă este situația acestuia. Ulterior, medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara dădeau groaznicele vești legate de starea de sănătate a lui Adi Bărar, ajuns la vârsta de 61 de ani.

“Artistul Adi Barar a fost internat în data de 23 feb 2021, acum două zile. A fost adus prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă.

El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena 3.

La momentul la care scriem acest material nu se știe sigur care este evoluția stării de sănătate a timișoreanului Adi Bărar. Medicii timișoreni sunt circumpsecți, spunând că artistul ar avea mai multe comorbidități, printre care și ciroză hepatică. Pentru moment sun rezervați în a da un verdict, încercând tot ce este omenește posibil pentru a-l ține în viață.

Fanii au invadat pagina de Facebook

După anunțul făcut de colegii de trupă, pagina de Facebook a acestora a fost invadată de mesajele de îmbărbătare pentru liderul trupei, Adi Bărar. Multe dintre mesajele postate pe Facebook au venit din partea fanilor apropiați și familiarizați cu muzica trupei.

“Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te așteptăm cât mai repede pe scenă sau la o horă mare pe motoare! Te iubim și suntem cu gândul alături de tine”, “Sănătate multă îți dorim! Fanii tăi… te așteptăm cu sufletul la gură . Sperăm să ne încânți iar cu concerte și muzică vie, așa cum numai tu știi să o însuflețești”, “Sănătate multă! M-am obișnuit cu tine, să te văd pe scenă, nu la spital! Mă rog pentru tine, om bun”, au scris fanii pe Facebook.

Trupa Cargo, una din cele mai vechi trupe de rock din România, ășia re începuturile la Timișoara, în 1985. De-a lungu carierei, Cargo cu Adi Bărar la cârmă, aua vut șapte albume discografice scoase pe piață, cel mai valoros fiind ”Ziua Vrăjitoarelo”, album cu influențe din folclorul românesc autentinc.