Informații de ultimă oră despre Adi Bărar. Fondatorul Cargo, în stare gravă la spital

Informații de ultimă oră despre Adi Bărar. Fondatorul Cargo, în stare gravă la spital
Adi Bărar, în stare gravă, infectact cu COVID-19

Din ce în ce mai mulți artiști români cad victimă virisului SARS-COV2. O nouă victimă este inițiatorul celebrei trupe rock Cargo, Adi Bărar. Artistul, conform informațiilor de ultimă oră, s-ar afla internat în stare gravă.

Adi Bărar, în stare gravă, infectact cu COVID-19

Fondatorul celebrului grup rock Cargo, Adi Bărar, ajuns la vârsta de 61 de ani, se află în stare gravă, internat în spital. Anunțul a fost făcut de colegii de trupă pe Facebook, iar fanii au început să scrie mesaje de îmbărbătare și sănătate pentru liderul trupei Cargo.

”Azi, ziua de joi, il găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică.

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, a fost anunțul postat pe Facebook.

Ultima postare care-l avea ca personaj principal pe Adi Bărar, pe contul de Facebook al trupei, este din 15 ianuarie anul curent, în dreptul unei poze în care acesta apărea alături de un super motor. Momentul a coincis cu ziua de naștere a liderului trupei Cargo, Adi Bărar.

Conform informațiilor, Adi Bărar s-ar afla internat la Terapie Intensivă, medicii spunând că starea acestuia este una destul de gravă.

Adi este pionierul rock-ului românesc

Adi Bărar, alături de mulți alții, poate fi numit pionierul rock-ului românesc. La începutul anilor 80, mai exact în 1985, Adi Bărar, aflat atunci în Timișoara, punea bazele viitoarei trupe de succes Cargo.

De atunci apar pe toate scenele românești,a vând clare influențe din rock-ul internațional. De-abia în 1990 Cargo scoate primul album, intitulat ”Ana”,  care avea să vadă lumina zilei sub forma unui maxisingle.

Urmează alte șapte albume, cel mai de succes fiind cel din 1998, ”Ziua Vrăjitoarelor”, un album cu piese rock de mare calibru și cu influențe din folclorul autentic românesc.

Ultima piesă scoasă de trupa Cargo avea să vină în 2018, „Românie, te strig”, și tot atunci are ultimul recital pe scena EURIVISION România.

În tot acest timp, Adi  a cochetat și cu blues-ul, dar și cu jazz-ul, dar marea lui dragoste rămânând tot rock-ul.

”Dacă o să ajung la vârsta aia și dacă o să mă mai țină genunchii, o să fiu tot pe scenă. Eu cânt rock și blues. Am fondat trupa ABB din pasiune și cânt alături de băieții din trupă la festivaluri de gen. Sigur muzica noastră nu se potrivește în totalitate cu un festival de jazz.

Asta și pentru că ceea ce cântă band-ul este o fuziune light de blues cu jazz, dar m-am bucurat foarte tare să văd reacțiile oamenilor. Eu am făcut chitară clasică pe la vârsta de 9 ani. Nu mi-a plăcut deloc pentru că stăteam ore în șir să studiez. Iar prietenii mei jucau fotbal.”, declara la un moment dat Adi Bărar.

Componența Cargo:

Adi Bărar – chitară,

Carol Bleich- baterie,

Octavian Iepan- chitară,

Tibi Gajdo- chitară bass,

Dinel Tollea- clape,

Nae Ionel Tarnotzi (ex-Progresiv TM / Pro Musica) – voce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI