Vești de ultimă oră despre Pele după ce a fost operat. Cum se simte fostul fotbalist

Vești de ultimă oră despre Pele după ce a fost operat. Cum se simte fostul fotbalist
Vești de ultimă oră despre Pele după ce a fost operat.

Sunt vești de ultimă oră despre Pele, după ce a fost operat. El a făcut o declarație, după ce a părăsit secția de terapie intensivă a spitalului din Sao Paulo.

Vești de ultimă oră despre Pele după ce a fost operat

Pele, fostul mare fotbalist, a suferit o intervenție chirurgicalî de îndepărtarea unei tumori la colon. În vârstă de 80 de ani, triplul câștigător al Cupei Mondiale a fost internat la spitalul Albert Einstein, după ce tumoarea de la colon a fost descoperită în timpul unor teste de rutină. Ea a fost îndepărtată la început de lună septembrie și trimisă pentru analize. Pele a dat un mesaj către fanii săi.

”Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeți nici măcar o clipă că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit”, a spus fostul mare fotbalist pe Instagram.

”Vă mulțumesc foarte mult fiecăruia dintre voi, cei care ați dedicat un minut din ziua voastră pentru a-mi trimite energia pozitivă. Iubire, iubire și iubire! Am părăsit deja secția de terapie intensivp și mă aflu în camera mea”.

”Continui în fiecare zi mai fericit, cu multă dispoziție de a juca 90 de minute, plus prelungiri. Vom fi împreună în curând!”.

Și reprezentanții spitalului unde se află internat Pele au ținut să transmită un mesaj:

„Pacientul Edson Arantes do Nascimento se află într-o stare clinică bună şi a părăsit unitatea de terapie intensivă. El se va recupera într-un salon”, a anunțat spitalul în care triplul campion mondial este internat.

Probleme de sănătate pentru Pele, în ultimii ani

De menționat este că Pele suferă de mai mulți ani de probleme la șold și nu poate să meragă fără ajutor. Aparițiile sale publice erau însă deja reduse încă dinainte de pandemia de coronavirus, iar atunci a ieșit de foarte puține ori în afara casei lui de lângă Santos.

La începutul acestei luni, fostul fotbalist a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unei tumori în colonul drept, conform unui raport medical dat publicității. Tumora i-a fost identificată în timpul testelor cardiovasculare și de laborator, de rutină.

Pele este considerat cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, cu un palmares neegalat încă de niciun alt fotbalist, nici măcar de Maradona. El este singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970). Acesta a marcat 1.283 de goluri în 1.363 de meciuri, fiind un record mondial al tuturor timpurilor.

În ultimii ani însă acesta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI