Adevărul despre internarea lui Pelé în spital. Agentul lui rupe tăcerea: ”I s-a descoperit o afecțiune”

Adevărul despre internarea lui Pelé în spital. Agentul lui rupe tăcerea: ”I s-a descoperit o afecțiune”
Pelé se recuperează la terapie intensivă

Fostul mare fotbalist brazilian Pelé a stat în spital șase zile cu o problemă de sănătate nedezvăluită. Medicii spun că Pelé, acum ajuns la 80 de ani, nu este grav bolnav. Declarația a fost făcută astăzi de un consilier al fostului atacant de la Santos și New York Cosmos. Presa braziliană spune că se recuperează în unitatea de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein. Ar fi suferit o operație, în urma căreia i s-a eliminat un chist ce va fi supus unei analize patologice. Pe rețelele de socializare, Pelé i-a mulțumit lui Dumnezeu și spune că se simte bine după procedură.

Pelé se recuperează la terapie intensivă

Fostul fotbalist Pelé, în vârstă de 80 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unei tumori în colonul drept, potrivit unui raport medical publicat luni. Fosta mare stea se recuperează în secția de terapie intensivă.

Tumora a fost identificată în timpul testelor cardiovasculare și de laborator de rutină. Ulterior materialul a fost trimis pentru analiză patologică, spun doctorii. Fostul jucător a fost supus procedurii sâmbătă, spun oficialii spitalului și ar trebui să se întoarcă în camera sa marți. Pe rețelele de socializare, Pelé a mulțumit mesajelor de afecțiune și lui Dumnezeu și a spus că „se simte foarte bine”.

„Prietenii vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele voastre amabile. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a simțit foarte bine și că le-a permis dr. Fábio și dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută am fost operat.

Leziune suspectă în colonul drept. Tumora a fost identificată în timpul testelor menționate în ultima săptămână. Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc mari victorii alături de voi. Voi înfrunta acest meci cu un zâmbet pe buze, mult optimism și bucurie.”, a scris fostul Pelé, după operație.

Fostei legende a fotbalului i s-a dscoperit o tumoră la colon

Fostul fotbalist Pelé, pe numele real Edson Arantes do Nascimento, a suferit, sâmbătă trecută, o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei leziuni suspecte în colonul drept, la Spitalul Israelita Albert Einstein. Tumora a fost identificată în timpul testelor cardiovasculare și de laborator de rutină. Regele fotbalului a fost internat marți în spital pentru a fi supus unor examene anuale. Examenele au fost amânate în 2020 din cauza pandemiei Covid, așa cum au informat consilierii săi.

În ziua în care a fost internat la spital săptămâna trecută, fostul număr 10 a folosit rețelele de socializare pentru a-i liniști pe fani și a afirmat că se simte foarte bine.

„Băieți, nu v-am dezamăgit și am o stare de sănătate foarte bună. M-am dus la testele de rutină, pe care nu mai reușisem să le fac înainte din cauza pandemiei.”, scria Pelé imediat după internare, conform celor de la GloboNews.

Pelé este considerat cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, cu un palmares neegalat încă de niciun alt fotbalist, nici măcar de Maradona.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI