10 nov. 2021 | 10:22

Vești bune pentru Simona Halep. Ce îi poate aduce sfârșitul de săptămână

Sport
Vești bune pentru Simona Halep. Ce îi poate aduce sfârșitul de săptămână
Simona Halep poate avansa considerabil în ierarhia WTA dacă învinge în turneul de la Linz

Vești bune pentru Simona Halep. Fostul lider mondial a debutat cu o victorie în turneul WTA 250 de la Linz. Halep a trecut de bielorusa Aliaksandra Sasnovich cu 7-5, 6-3. Românca și-a luat, astfel, revanșa pentru înfrângerea suferită în fața jucătoarei din Belarus la Indian Wells. Simona Halep va juca în sferturile de finală contra italiencei Jasmine Paolini, iar un eventual triumf în competiția din Austria îi va aduce o veste excelentă.

Vești bune pentru Simona Halep

Simona Halep își continuă lupta de revenire la forma care a consacrat-o, după accidentarea gravă din timpul anului. Fostul lider mondial a reușit să joace finala Transylvania Open, unde a fost învinsă de estoniana Anett Kontaveit. Dar Simo a reușit câteva partide bune, ea declarându-se mulțumită de prestație, la sfârșitul competiției. Ea decis să solicite – și a primit – un wild-card la turneul de la Linz, chiar dacă, inițial, acesta nu era în programul său de final de sezon.

Simona Halep a dorit să aibă, însă, „în picioare”, cât mai multe meciuri oficiale. Așa că soția lui Toni Iuruc a lut startul la competiția din Austria, unde a fost primită ca un megastar de organizatori. Ea a fost și protagonista unui interviu realizat de amfitrioana și ambasadoarea turneului, fosta jucătoare Barbara Schett unde a dezvăluit multe lucruri despre viața sa personală. Halep a mărturisit, printre altele, că i-ar plăcea să aibe 3 copii, dar că, din lipsă de timp, probabil vor fi doar 2. De asemenea, ea a declarat că se consideră o soție ok, chiar dacă nu era de aceeași părere acum câțiva ani.

Ce îi poate aduce sfârșitul de săptămână

Simona Halep a învins-o, în primul meci de la Linz, pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich cu 7-5, 6-3. Ea și-a lut revanșa pentru înfrângerea suferită în fața acesteia la Indian Wells. Partida a avut o desfășurare mai ciudată în primul set. Halep a condus cu 4-0, după care, a fost rândul lui Sasnovich să ia 4 ghemuri la rând, egalând rezultatul. La finalul întâlnirii, Simona Halep a explicat situația creată în primul set prin schimbarea stilului de joc al adversarei.

La 4-0 pentru mine și-a schimbat jocul, a început să fie mai agresivă și din acel punct mi-a fost mai greu să returnez mingea”, a explicat Simona, la interviul de după meci.

Ea le-a mulțumit în limba română numeroșilor conaționali veniți să o încurajeze din tribune. „Vă mulțumesc că ați venit și m-ați încurajat și sper c-o veți face și mâine (n.r. – miercuri)”, a spus actuala ocupantă a locului 22 mondial. Astăzi, Halep o va întâlni în sferturile de finală pe italianca Jasmine Paolini (51 WTA). partida va începe în jurul orei 19.00.

După acest meci, va urma întâlnirea dintre o altă româncă, revelația Jaqueline Cristian (100 WTA) și rusoaica Veronika Kudermetova, favorita numărul 4 a competiției. În caz de victorie, cele două jucătoare din România se vor întâlni în semifinalele turneului. Simona Halep are motive să se lupte pentru victoria finală la Linz. Dacă va câștiga competiția, ea va reintra în Top 20 WTA. Mai mult, ea va ajunge chiar pe locul 15, întrecând nume ca Elena Svitolina, Angelique Kerber, Petra Kvitova și chiar Emma Răducanu.

Sursa foto: Facebook/WTA Linz

 

 

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro