Vești bune pentru Cosmin Olăroiu la aproape 2 luni de când a fost jefuit în Italia

Vești bune pentru Cosmin Olăroiu la aproape 2 luni de când a fost jefuit în Italia
Antrenorul a fost jefuit in Italia

Vești bune pentru Cosmin Olăroiu, la aproape 2 luni de când a fost jefuit în Italia. Antrenorul a fost jefuit în timp ce se plimba pe stradă, în Italia, alături de soția lui.

Cosmin Olăroiu, jefuit în Italia

Se pare că arabii au recuperat ceasul de 180.000 de euro al lui Olăroiu.. Un colecționar de ceasuri scumpe a intrat în posesia obiectului de lux.

El a mai avut și alte probleme, când chinezii de la Jiangsu Suning l-au lăsat fără aproape 10 milioane de dolari, după ce au desființat echipa. Oficialii au refuzat să îi plătească antrenorului salariul, dar și prima pentru câștigarea titlului în 2021.

Tehnicianul de 52 de ani a primit acum o veste bună, după ce la finalul lui august a fost jefuit în Italia. Un individ s-a apropiat de el și l-a îmbrățișat, apoi a fugit.

Și-a recuperat ceasul de lux

În câteva secunde, Olăroiu și-a dat seama că a rămas fără ceasul de 180.000 de dolari. Acum, se pare că obiectul de lux a fost recuperat în Dubai. Ceasul a fost vândut de mai multe ori în Europa până să ajungă în Dubai. Trei indivizi au fost arestați, iar ceasul a fost recuperat.

„Ceasul a fost recuperat de departamentul de Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai“, au anunţat arabii pe Twitter.

De altfel, jurnaliștii au publicat și momentul în care Cosmin Olăroiu primește ceasul recuperat de poliția din Emirate.

„Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă. Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul”, a spus Cosmin Olăroiu.

Fostul antrenor a fost jefuit de un individ care i-a furat ceasul de lux marca Richard Mille. Poliția din Milano a deschis un dosar în acest caz, însă obiectul de lux a fost vândut de mai multe ori, până a ajuns în Dubai.

El se plimba alături de soția lui pe via della Spiga, când un individ s-a îndreptat spre el și l-a luat în brațe. A dispărut apoi cu pași repezi, apoi a urcat pe un scuter, alături de un complice și a reuși să fugă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI