Vești bune: Claudiu Keşerü s-a vindecat de covid-19. Cum se simte fotbalistul orădean după boală

Claudiu Keşeru s-a vindecat de coronavirus

Vești bune vin din Bulgaria, acolo unde fotbalistul român Claudiu Keșeru a fost declarat vindecat de coronavirus! Atacantul român a fost depistat ca fiind purtător al temutului virus chiar la începutul lunii august, însă a rămas asimptomatic până a fost declarat vindecat.

Claudiu Keşeru s-a vindecat de coronavirus

Anunțul a venit chiar de la oficialii clubului Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei, acolo unde românul activează de ceva vreme. Potrivit paginii oficiale a clubului, atacantul echipei naţionale a României a fost testat în două laboratoare diferite şi a primit două rezultate negative.

„Marcatorul lui Ludogoreţ a învins Covid-19. Atacantul român a primit două teste PCR negative prelucrate în laboratoare diferite. Keşerü a fost asimptomatic şi se simte excelent”, au scris, pe Facebook, reprezentanţii campioanei Bulgariei la fotbal. Tot în luna august a mai fost depistat cu noul coronavirus şi mijlocaşul brazilian Bissau Jorginho, care joacă tot la Ludogoreț.

Claudiu Keşeru s-a vindecat de coronavirus
Claudiu Keşeru s-a vindecat de coronavirus

Patru fotbaliști de la FCSB, testați pozitiv

În România, au fost depistați pozitiv la coronavirus patru jucători de la FCSB. ”Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea sunt fotbaliştii care au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2, aceştia urmând să fie preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, în conformitate cu normele în vigoare. Menţionăm faptul că jucătorii sunt asimptomatici şi au fost deja izolaţi de restul grupului”, se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului FCSB.

Gigi Becali a spus că v face teste din două în două zile pentru depistarea cazurilor de coronavirus de la echipă, dar s-a hotărât și să-și trimită jucătorii într-un cantonament prelungit, pentru a-i feri de infecția de coronavirus.

„Vom face teste acum din două în două zile, să fim siguri, nu ne jucăm, că vin meciurile de Europa League. Băgăm în carantină, băgăm în cantonament, aşa trebuie dacă vrei să faci ceva în viaţă. Toată lumea în cantonament, dacă vrei să faci ceva, toată lumea stă la bază, nu mai iese nimeni de acolo. Jucătorii şi-aşa iau foarte mulţi bani, să stea în cantonament”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI