27 iun. 2019 | 20:46

Cine este George Pușcaș. Atacantul naționalei României U21 are o poveste impresionantă

Știri generale
Cine este George Pușcaș. Atacantul naționalei României U21 are o poveste impresionantă

George Pușcaș, 23 de ani, născut în Marghita, Bihor, început bulversant, pasiune pentru fotbal aprinsă, legendă a tricolorilor. Bătea mingea peste tot, pe unde apuca, iar de la stresat vecinii de la blocuri a ajuns atacant la U.S Città di Palermo.

Cine este George Pușcaș, atacantul naționalei României U21, și ce poveste are

George Pușcaș și-a început cariera de fotbalist la o formație de amatori, Viitorul Marghita. Uluit de cum driblează marii fotbaliști de la televizor, a realizat rapid care îi e sportul preferat și ce dorește să devină în viață. La început, Pușcaș povestește că mai mergea de două-trei ori la antrenamente, o dată pe săptămână, chiar dacă era foarte mic. Sportivul admite că, deși nu știa ce înseamnă performanța, mergea să se distreze și să bată mintea.

Cine este George Pușcaș. Atacantul naționalei României U21 are o poveste impresionantă

De la stresat vecinii din bloc a ajuns atacant la U.S Città di Palermo

La vârsta de 11 ani, a trăit pe pielea lui suferința din plăcere. Plecat la Academia echipei Liberty Salonta, a stat la internat, a fost nevoit să se descurce singur și s-a simțit copleșit. „Şi la început chiar eram bulversat pentru că nu ştiam dacă e ok, dacă nu e ok, să stau, să încerc, să fac. Dar pasiunea pentru fotbal m-a împins să continui şi ambiţia pe care o am faţă de sportul ăsta”, a povestit Pușcaș.

Moment de cotitură, 5 operații, revenire spectaculoasă

Plecat în 2013, în Italia, fiind acontat de Inter Milano, a avut parte din nou de un moment de cotitură. Pușcaș declară că era greu să joace la Inter, dar a fost un punct de plecare în cariera lui. Cei care i-au fost stâlpi la greu au fost familia și câțiva prieteni. De altfel, și educația l-a ajutat mult în viață, după cum declară apropiații lui, care nu ”îl scot” din ”copil conștiincios și cuminte, cu o educație aleasă”.

Un moment dificil din viața sa, trecut uitării acum de el, a fost reprezentat de cele două intervenții chirurgicale în doar cinci luni petrecute în Peninsulă. După operații, nimeni nu mai credea în el, iar cei de la Benevento nu mai știau cum să-l ”arunce”, dar a revenit spectaculos, poate chiar miraculos, ar spune unii, și a dus echipa în Seria A. Vă reamintim că George Pușcaș a dat două goluri în meciul România – Germania și a reușit să înscrie câte un gol în partidele cu Croația U21 și cu Anglia U21.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro