Vestea zilei! Cum se simt Andra și Măruță. Anunțul a fost făcut în direct la PRO TV

Vestea zilei! Cum se simt Andra și Măruță. Anunțul a fost făcut în direct la PRO TV
Cum se simt Andra si Maruta

Deși este în carantină, emisiunea ”La Măruță” continuă. Astăzi, ediția din 4 februarie, este prezentată de Rusu și Andrei, cei care prezintă matinalul la Kiss FM.

Vestea zilei! Cum se simt Andra și Măruță

Ca de fiecare dată, Cătălin Măruță spune cum se simte el, dar și soția sa, Andra. Deși el se simte bine, Andra este cea care încă experimenteză dureri musculare.

”Andra are ceva dureri musculare, dar sunt specifice bolii, sper ca va fi bine, poate o sa apara si ea in emisiune azi” a mărturisit Maruta despre Andra, în ediția de azi a emisiunii.

De altfel, Andra nu și-a mai ținut fanii cu sufletul la gură vizavi de stare ei de sănătate. Aceasta a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, în care a spus cum se simte.

 „O nouă zi acasă, cu gânduri optimiste! Vă mulțumesc pentru mesaje! Mă simt mai bine, după cum se vede și în zâmbetul meu! ?”, a fost mesajul vedetei din dreptul unei fotografii cu aceasta.

Tot Andra a mai declarat:

„Vă mulțumesc pentru mesaje, am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, mă durea și capul. Azi mi-am pierdut și gustul și mirosul, de asta am făcut acest video să știți despre mine. Copiii sunt bine și la fel și Cătălin, iar de azi și eu mă simt mult mai bine. O să vă țin la curent de starea noastră și vă pup pe toți!”, a mai spus juratul de la „Românii au talent” în câteva filmulețe de pe instagram.

Toata familia, infectată cu noul coronavirus

Din păcate însă, toată familia Măruță este infectată cu noul coronavirus. Cătălin Măruță este prezent însă în emisiunea sa, din sufrageria sa de acasă. Adesea, în cadru mai apar și copiii săi, Eva și David. Andra nu și-a făcut până acum apariția, dar potrivit spuselor lui Cătălin Măruță, este posibil să intre și ea în direct în ediția de azi a emisiunii. Încă de luni, emisiunea a avut însă invitați speciali care i-au ținut locul în platou lui Cătălin Măruță. Luni a fost invitat magicianul Magitot, pe numele real Marius Drăguș, cel care a câștigat și premiul de originalitate la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. Pentru zilele de marți și de miercuri, invitați speciali în emisiune, care au prezentat în locul lui Cătălin Măruță au fost actorii din serialul Las Fierbinți, și anume, Mihai Bobonete, Mihai Rait și Costi Diță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI