24 nov. 2020 | 11:24

Vestea primită acum de Simona Halep. Ce au observat jurnaliștii străini

Sport
Vestea primită acum de Simona Halep. Ce au observat jurnaliștii străini
Simona Halep a terminat anul 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA

2020 a fost un an serios afectat de pandemia de coronavirus, iar calendarul WTA nu a făcut excepţie. Simona Halep a participat la doar şase turnee, dintre care a câştigat trei. Deşi are doar trei înfrângeri, sezonul româncei nu poate fi considerat unul de excepţie. În special din cauza eşecului neaşteptat din turul 3 de la Roland Garros. La celălalt turneu de Grand Slam la care a participat, Australian Open, Simona Halep a fost eliminată în semifinale. Un alt minus este legat de primul turneu al anului, la Adelaide, unde jucătoarea de pe locul 2 mondial a câştigat un singur meci.

La plusuri intră în special trofeul obţinut la Roma, turneu de categorie Premier 5. Au mai fost succesuri şi la Dubai şi Praga, dar acestea au fost competiţii ceva mai slab cotate. Primul de categorie Premier, iar al doilea de categorie International. Italienii de la Tenis Circus, site al Gazzetta dello Sport, au analizat cu atenţie plusurile şi minusurile din sezonul Simonei Halep.

Serena Williams şi Angelique Kerber sunt marile dezamăgiri din 2020. Simona Halep a primit nota 8

„Românca a avut un sezon solid, cu vârfuri la Roma și în alte turnee. La Melbourne a jucat foarte bine până în semifinale, când o Muguruza mai agresivă a învins-o. A mai obținut victorii la Dubai, Praga și Roma, iar singura dezamăgire a fost la Paris, unde Swiatek a eliminat-o mai rapid decât se aștepta”, a fost analiza făcută de jurnaliştii italieni.

Se pare că eşecul suferit de Simona Halep la Roland Garros a atârnat foarte greu în notarea pe care au făcut-o italienii. 8 este nota pe care a primit-o Simona Halep, fiind depăşită de nu mai puţin de trei jucătoare. Asta în ciuda faptului că românca a terminat sezonul pe locul 2 în clasamentul WTA. Cele trei învingătoare la turneele de Grand Slam au primit notele cele mai mari. Sofia Kenin, Naomi Osaka şi Iga Swiatek au primit 9.

În special pentru parcursul de la New York, Victoria Azarenka a fost notată cu 8,5. Jucătoarea din Belarus a câştigat Western & Southern Open şi a disputat finala US Open. La polul opus, marile dezamăgiri din 2020 sunt Serena Williams şi Angelique Kerber.

Parteneri
Cine a fost Erastia Peretz, una dintre cele mai frumoase femei din România. A participat la Miss Universe și casa ei tocmai ce a fost scoasă la vânzare pentru 1 milion de euro
Redactia.ro
Cuvântul din limba română pe care puțină lume îl folosește corect! Ce înseamnă, de fapt, abracadabrant
Click.ro
Putin îi răspunde cinic lui Guterres la summitul BRICS: Trăim în familii în care se împart proprietăți și „uneori se ajunge la bătăi”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Iarna se amână. Meteorologii ANM schimbă prognoza pe noiembrie
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Iei banii înapoi la plata prin POS. Anunț pentru românii care țin banii pe card
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
EL va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! ULTIMUL SONDAJ aduce CUTREMUR în POLITICĂ :))
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro