Vestea pe care o așteaptă întreaga planetă! Ce s-a aflat acum despre vaccinul pentru virus

Medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits. Sursa foto: antena3.ro

Medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits, a spus luni seară, la Antena 3, că Israelul ar putea avea vaccinul pentru COVID-19 până în iarnă.

Vestea pe care o așteaptă întreaga planetă! Ce s-a aflat acum despre vaccinul pentru virus

Herman Berkovits, medicul personal al premierului din Israel, Benjamin Netanyahu, a declarat că ţara sa, până în iarnă, ar putea avea vaccinul pentru coronavirus. În plus, medicul israelian a ţinut să precizeze că şi România lucrează la vaccinul împotriva virusului care a făcut zeci de mii de morţi până în prezent.

În toată lumea se lucrează pentru producerea vaccinului. Sunt foarte multe instituții în lume și în România care lucrează pentru realizarea vaccinului. Este foarte complicat de realizat acest vaccin”, a spus Herman Berkovits la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Potrivit medicului, cercetătorii de la Institutul de Cercetare biologică din Israel au reuşit să realizeze un lucru extraordinar pînă acum. Descoperirea cercetătorilor israelieni ajută la vindecarea cazurilor grave cauzate de virusul ucigaş.

Oamenii de ştiinţă asigură că vaccinul coronavirus va fi disponibil curând
Oamenii de ştiinţă asigură că vaccinul coronavirus va fi disponibil curând. Sursa foto: raportuldegarda.ro

Oamenii de ştiinţă fin Israel au reuşit să producă anticorpii, materie necesară atât pentru realizarea viitorului vaccin, precum şi pentru vindecarea gravă a persoanelor infectate.

Au reușit să realizeze producerea de anticorpi la virus din probe de sânge care au fost luate de la bolnavii care s-au vindecat. Deci s-au realizat anticorpii.

Anticorpii nu înseamnă vaccinul dar cu anticorpi putem trata cazurile mai grave. Cercetătorii sunt foarte bucuroși. Ei cred că scurtează drumul pentru apariția vaccinului”, a precizat Herman Berkovits.

Celebrul medic a dat asigurări că un vaccin contra COVID-19 va fi fi disponibil în curând. De asemenea, acesta a mai spus că nu se ştie cine va finaliza primul vaccinul care ar putea eradica virusul care a făcut ravagii pe toată planeta.

Nu știu cine va fi primul…dacă este acest institut de cercetare sau un alt institut. Trebuie să fim optimiști și să știm că vom avea acest vaccin. Sper până la iarnă să-l avem”, a concluzionat Herman Berkovits.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI