20 apr. 2024 | 17:28

Vestea momentului înainte de FCSB – Rapid. Mihai Stoica a făcut anunțul categoric

News
Vestea momentului înainte de FCSB - Rapid. Mihai Stoica a făcut anunțul categoric
Meciul dintre FCSB și Rapid de sâmbătă seară, 20 aprilie 2024, stârnește furori printre fani. Anunțul făcut de directorul Mihai Stoica.

Meciul FCSB – Rapid, derby-ul etapei 5 din play-off, ultima din tur, se va derula sâmbătă, 20 aprilie 2024, cu tribunele pline. Directorul sportiv al celei dintâi echipe de fotbal menționate, Mihai Stoica, a făcut un anunț surprinzător pentru fani. Toate biletele scoase la vânzare s-au epuizat.

De la ce oră se va juca meciul FCSB – Rapid, sâmbătă seară, pe Arena Națională din București

FCSB – Rapid, din etapa 5 a play-off-ului SuperLigii, se va juca sâmbătă, 20 aprilie 2024, începând de la ora 20:30, pe Arena Națională din București. Partida va putea fi urmărită din tribune, dar și prin intermediul aplicației Digi Sport și în format Live Video&Text pe digisport.ro.

Tribunele de la Arena Națională vor fi pline ochi; evenimentul sportiv este sold-out

Arena Națională din Capitală va fi plină ochi, potrivit anunțului făcut de directorul sportiv al FCSB și președintele Consiliului de Administrație (CA) al aceleiași echipe sportive Mihai Stoica. Acesta a anunțat că la eveniment vor fi prezenți peste 45 de mii de spectatori.

2800 de fani giuleșteni vor fi prezenți, sâmbătă seară, începând de la ora 20:30, pe cel mai mare stadion din România pentru a fi alături de echipa lui Bogdan Lobonț, potrivit mesajului lui Mihai Stoica.

Anunțul făcut de directorul sportiv Mihai Stoica

„Rapid a solicitat și celelalte 1.000 bilete, deci vor veni toți. Diseară se va trece de 45.000. SOLD-OUT!❤️💙”, este anunțul făcut de Mihai Stoica pe pagina lui de Facebook, în urmă cu doar câteva ore.

Reacțiile la anunțul lui Mihai Stoica au fost răutăcioase, după cum se poate observa și în imaginea din galeria foto. „Nu au solicitat și niște dezinfectant pentru haine?”/ „Vin să vadă campioana sau se poartă ca de obicei?”, sunt două dintre comentariile internauților la postarea directorului sportiv al FCSB.

Meciul dintre FCSB și Rapid stârnește furori în rândul fanilor din România

La finalul etapei a cincea, „roș-albaștrii” pot deveni campionii Superligii dacă se vor impune în fața giuleștenilor, iar Universitatea Craiova nu va obține mai mult de un punct în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, spun analiștii în fotbal.

Meciul dintre FCSB și Rapid continuă să stârnească furori și valuri de entuziasm în rândul fanilor de fotbal din România, iar ultimele cifre de vânzări arată un interes extraordinar pentru evenimentul sportiv de urmează să aibă loc sâmbătă seară la Arena Națională.

Cu două zile înainte de marele meci, s-au vânzut aproximativ 43 de mii de bilete, adică toate biletele puse la vânzare în mediul online, potrivit informațiilor din spațiul public.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Capital.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TOTAL INTERZIS în VINEREA MARE! E cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro