30 dec. 2021 | 14:47

Vestea genială primită de Pepe pe pârtia de la Azuga. Familia l-a sunat să îl anunțe EXCLUSIV

Monden
Vestea genială primită de Pepe pe pârtia de la Azuga. Familia l-a sunat să îl anunțe EXCLUSIV
Ce veste bună a primit Pepe?

Plecat la munte, împreună cu iubita sa, Yasmine, și cele două fiice ale sale, din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa, artistul a primit vestea că a devenit unchi, după ce soția nepotului său, Giuliano, a născut o fetiță perfect sănătoasă, în timp ce artistul se afla pe pârtia de schi de la Azuga.

Ce veste bună a primit Pepe?

Bucurie mare în familia lui Pepe, chiar cu câteva zile înaintea anului nou. Artistul a devenit unchi, după ce soția nepotului său, fiul lui Gianni, fratele cel mare, a născut o fetiță.

Artistul a primit vestea în timpul vacanței de la munte, acolo unde se află cu iubita sa, Yasmine și cele două fiice ale sale, din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa și a fost în culmea fericirii, acesta urmând însă să sărbătorească fericitul eveniment în familie, la întoarcerea acasă.

  • Trei frați și o soră

Pepe are o familie extrem de unită, care i-a fost mereu alături. Artistul se înțelege de minune cu cei doi frați ai săi, Gianni și Miguel, dar și cu sora sa, Loredana, de profesie avocat. Membrii familiei Pascu obișnuiesc să-și spună „La Famiglia”.

Tatăl artistului este Ion Talent, iar mama sa, Tatiana, se bucură de o mare apreciere din partea copiilor și a nepoților săi. Toată familia obișnuiește să se reunească la evenimente importante, iar rudele artistului o cunosc deja pe Yasmine, iubita acestuia de după divorțul de Raluca.

Distracție pe pârtia de schi de la Azuga

După o masă petrecută de Crăciun în mijlocul familiei, Pepe a plecat împreună cu Yasmine și cele două fiice, Rosa și Maria, într-o vacanță la munte. Cei patru au mai petrecut astfel de concedii împreună, chiar în această vară alegând drept destinație Parisul.

Cuplul format de Pepe și iubita sa este unul extrem de sudat, iar fiicele din căsătoria artistului cu Raluca Pastramă s-au obișnuit deja cu noua normalitate din viața lor. Pepe, Yasmine și cele două fiice ale artistului, s-au fotografiat în cursul zilei de ieri cu admiratorii care i-au zărit pe pârtia de schi de la Azuga, acolo unde cei patru se distrau de minune.

Ce spunea artistul despre noua iubită

De când are o nouă iubită, Pepe și-a asumat public acest lucru. Acesta a povestit pe Instastory câteva detalii despre povestea de iubire pe care o trăiește.

„Nu am ce să povestesc mai mult despre relația pe care o am, mai ales că suntem la început. Nu vreau să regret peste șase luni ceva spus acum, așa că tot ceea ce zic este că da, suntem împreună, ne-am asumat.

Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public”, spunea acesta la începutul relației.

  • Cine este Yasmine, iubita lui Pepe?

Noua parteneră a lui Pepe este cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist căutat. Aceasta a colaborat cu mai mulți artști cunoscuți pentru videoclipuri muzicale, printre acestea numărându-se chiar și Pepe! Prin intermediul meseriei, ea l-a cunoscut și pe solist, în urmă cu ani buni! Yasmine a activat și ca model. Relația sa cu Pepe a început la scurt timp după divorțul artistului, de mama copiilor săi, Raluca.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro