Rebecca Pascu, sora secretă a lui Pepe, a împlinit 18 ani. Tânăra arată spectaculos

Rebecca Pascu, sora secretă a lui Pepe, a împlinit 18 ani. Tânăra arată spectaculos
Motivul pentru care Pepe a plecat de la Antena 1

Sora secretă a lui Pepe a împlinit 18 ani. Rebecca Pascu a primit un cadou scump de la bunica ei. Sunt puțini care știu că Pepe are o soră vitregă. Tânăra se numește Rebecca și provine dintr-o relație secretă a lui Ion Pascu, tatăl celebrului artist. El are în total 7  copii. El a vorbit despre copiii lui, în urmă cu mai mult timp. Bărbatul a recunoscut că Pepe mai are 6 frați, dintre care trei vitregi. Rebecca este cea mai mică fată a lui Ion Talent, așa cum mai este cunoscut tatăl lui Pepe.

Rebecca, sora lui Pepe, a împlinit 18 ani

Tânăra îi calcă pe urme fratelui său vitreg, având și ea talent la muzică.

„Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viaţa sau copiii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult.

Cu Tatiana mea (n.r. soția) am patru copii, pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu, şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu.

Şi, în sfârşit, acest copil, Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru”, declara tatăl lui Pepe.

Mezina a devenit acum majoră și a avut  o petrecere pe gustul ei, unde a primit o mulțime de cadouri de la familie și prieteni.

De altfel, ea a primit de la bunica ei o mașină. Rebecca se pregătește acum să dea de permis și să își ia carnetul pentru a conduce darul primit.

„Toate cadourile au fost frumoase, fiecare în parte. Am primit de toate, și o mașinuță de la mamaie. Ea a pus acolo strop cu strop să-mi facă ceva frumos de ziua mea.

Chiar apreciez fiecare gest din partea familiei mele. Acum urmează să dau sala”, a mărturisit Rebecca Pascu.

Tatăl fetei nu este de acord ca ea să cânte manele

Tânăra a spus, într-un interviu, că tatăl ei nu este de acord ca ea să intre în industria manelelor. Deși i-a explicat că acesta este drumul pe care vrea să meargă, se pare că Ion Talent nu este de acord cu asta.

„De când am început cursurile de canto și concursurile de muzică, tata nu m-a susținut foarte mult. Eu mă gândeam că e bucuros că i-am moștenit talentul, dar nu este așa.

Mi-a pus piedici, eu l-am rugat să mă pună în contact cu DeSanto, să pot merge la el la studio. Am fost, am tras o piesă și apoi s-a dus tata și i-a zis că nu vrea ca fata lui să colaboreze cu maneliști.

El nu vrea să cânt manele, chiar dacă el face parte din această industrie. El crede că o femeie, în lumea asta, se integrează mai greu decât un bărbat, dar eu nu cred că este așa. 

O femeie își poate câștiga respectul în această industrie, plus că eu nu l-am făcut niciodată de rușine, nu a auzit niciodată ceva rău de mine.

Nu așa se procedează. Mi-aș fi dorit să fie în spatele meu și să mă protejeze, mai ales că tata este cunoscut.

Acest lucru mi-ar fi dat curaj, încredere. Dacă ar fi vrut ca eu să fiu protejată, ar fi trebuit să fie el protecția mea. Un copil poate avea visuri. Un tată trebuie să fie lângă copilul lui, indiferent de ceea ce-și dorește”, a povestit Rebeca Pascu, pentru Cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI