Vestea care l-a șocat pe Adi Mutu, în urmă cu puțin timp. Nu se aștepta la o asemenea surpriză colosală

Vestea care l-a șocat pe Adi Mutu, în urmă cu puțin timp. Nu se aștepta la o asemenea surpriză colosală
Ce surpriza i-au facut parintii lui Adrian Mutu

Aceasta este vestea care l-a șocat pe Adi Mutu, în urmă cu puțin timp. Nu se aștepta la o asemenea surpriză colosală. Ce s-a întâmplat în familia lui, vedeți în articolul de mai jos.

Părinții lui Adrian Mutu i-au făcut figura fiului lor. De ce au vândut tot ce aveau la Pitești

O veste l-a șocat pur și simplu pe Adrian Mutu, scrie playsport.ro. Briliantul nu se aștepta la așa ceva. Adrian Mutu a împlinit pe data de 8 ianuarie 42 de ani. Cu această ocazie a fost copleșit de atențiile și de urările primite, însă cel mai frumos cadou l-a primit de o vreme chiar de la părinții săi.

Fost internațional și actual selecționer al Naționalei mici, Adrian Mutu a rămas pur și simplu fără cuvinte. Fostul fotbalist trece printr-o altă perioadă frumoasă din viața sa.

Adrain Mutu trece printr-o perioadă benefică

Căsnicia sa merge ca pe roate, a calificat naționala U21 la Euro, iar primul său născut, Mario, s-a întors în țară împreună cu mama sa, Alexandra. Peste aceste lucruri bune din viața lui Adrian Mutu s-a mai adăugat unul. Părinții săi i-au făcut o surpriză de proporții.

Au vândut tot ce aveau la Pitești și s-au decis să-și cumpere un apartament în București, pentru a fi alături de el, dar și de fiica lor Laura, stabilită și ea tot în București.

Adrian Mutu are o relație frumoasă cu părinții săi

Despre Adrian Mutu se știe că are o relație foarte frumoasă cu părinții săi, în special cu mama lui, care este pentru el cea mai importantă femeie din lume.

De altfel, Adrian Mutu a recunoscut de fiecare dată că la orice decizie importantă s-a sfătuit cu mam lui, cu Rodica. În plus, nu iese din cuvântul ei nici acum și nu ar vrea s-o supere vreodată pe cea care i-a dat viață. De asemenea, tot Rodica l-a împins de la spate să facă și școala de antrenori, chiar de pe vremea când Adrian Mutu nu renunțase la fotbal.

Rodica, mama lui Adrian Mutu, dezvăluiri despre celebrul ei fiu

Visul lui este să antreneze la Fiorentina, echipa unde s-a simțit cel mai iubit și cel mai bine primit. El are acum o dorință mult mai mare, o ambiție să-și depășească performanțele ca jucător cu cele de antrenor și muncește mult pentru asta”, declara mama lui Adrian Mutu.

Mama este ființa care mi-a dat viață, este cea mai importană pentru mine, iar eu o să o ascult întotdeauna, indiferent la ce vârsta, la ce statut, pentru mama mea voi fi întotdeauna un copil”, mărturisea Adrian Mutu, cunoscut ca și Briliantul.