07 dec. 2020 | 13:03

Adrian Mutu face o previziune sumbră: „Se ajunge la un dezastru, faliment”

Sport
Adrian Mutu face o previziune sumbră:
Adrian Mutu nu are încredere în presupusul proiect al spaniolilor la Dinamo

Dinamo are o serie de trei victorii consecutive, în Cupa României și Liga 1, dar viitorul echipei este sumbru. Banii din Spania, de la Pablo Cortacero, nu au mai ajuns la echipă. Datoriile sunt foarte mari, iar jucătorii au început deja să plece. La fel a făcut-o și antrenorul principal, Cosmin Contra. Salariile foarte mari pe care noua conducere le-a promis ar putea distruge definitiv clubul. Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, spune că investitorii spanioli au distrus clubul Dinamo, căruia îi prevede falimentul. Mutu a jucat pentru Dinamo în sezonul 1999-2000.

Ce sfat i-a dat Adrian Mutu lui Cosmin Contra în legătură cu investitorii spanioli: „Asta l-a supărat”

„Îmi pare foarte rău pentru club, pentru Cosmin Contra, care își dorea mult să facă performanţă cu Dinamo. Nu îi cunosc pe spanioli, au venit și au distrus un club. Sper să aducă banii aia, că altfel se ajunge la un dezastru, la faliment, la dispariția poate celui mai mare club din România”, a declarat Adrian Mutu pentru Prosport.

Adrian Mutu a dezvăluit că a avut o discuţie şi cu fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra. I-a recomandat să explice clar că nu este un garant al investitorilor spanioli care nu au dat niciun ban la club.

„Cosmin a fost perceput ca un garant al spaniolilor, asta l-a supărat. I-am zis că ar fi cazul să spună clar la TV, că lumea îl asimilează cu ei. I-am spus că lumea crede că e cu spaniolii, într-un final a spus-o. Nu are nicio treabă cu ei”, a mai declarat Adrian Mutu pentru sursa citată.

Dinamo a câștigat ultimele două partide din Liga 1, cu FC Voluntari și FC Argeș, și a ajuns pe locul 12, cu 12 puncte. S-a calificat și în Cupa României, după o victorie în fața celor de la Viitorul. O parte dintre jucătorii aduși în această vară au plecat deja. Restul au anunțat că mai stau doar până la finalul anului, în cazul în care nu le sunt plătite restanțele salariale. Dinamo a scăpat la limită de depunctare, dar șansele pentru a obține licența pentru sezonul viitor de Liga 1 par foarte mici în acest moment.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, viață amoroasă tumultoasă. Câte femei a iubit marele actor
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Capital.ro
Alimentele care ne atacă puternic sistemul imunitar: ”Trebuie consumate cât mai rar!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro