Adrian Mutu face o previziune sumbră: „Se ajunge la un dezastru, faliment”

Adrian Mutu nu are încredere în presupusul proiect al spaniolilor la Dinamo

Dinamo are o serie de trei victorii consecutive, în Cupa României și Liga 1, dar viitorul echipei este sumbru. Banii din Spania, de la Pablo Cortacero, nu au mai ajuns la echipă. Datoriile sunt foarte mari, iar jucătorii au început deja să plece. La fel a făcut-o și antrenorul principal, Cosmin Contra. Salariile foarte mari pe care noua conducere le-a promis ar putea distruge definitiv clubul. Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, spune că investitorii spanioli au distrus clubul Dinamo, căruia îi prevede falimentul. Mutu a jucat pentru Dinamo în sezonul 1999-2000.

Ce sfat i-a dat Adrian Mutu lui Cosmin Contra în legătură cu investitorii spanioli: „Asta l-a supărat”

„Îmi pare foarte rău pentru club, pentru Cosmin Contra, care își dorea mult să facă performanţă cu Dinamo. Nu îi cunosc pe spanioli, au venit și au distrus un club. Sper să aducă banii aia, că altfel se ajunge la un dezastru, la faliment, la dispariția poate celui mai mare club din România”, a declarat Adrian Mutu pentru Prosport.

Adrian Mutu a dezvăluit că a avut o discuţie şi cu fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra. I-a recomandat să explice clar că nu este un garant al investitorilor spanioli care nu au dat niciun ban la club.

„Cosmin a fost perceput ca un garant al spaniolilor, asta l-a supărat. I-am zis că ar fi cazul să spună clar la TV, că lumea îl asimilează cu ei. I-am spus că lumea crede că e cu spaniolii, într-un final a spus-o. Nu are nicio treabă cu ei”, a mai declarat Adrian Mutu pentru sursa citată.

Dinamo a câștigat ultimele două partide din Liga 1, cu FC Voluntari și FC Argeș, și a ajuns pe locul 12, cu 12 puncte. S-a calificat și în Cupa României, după o victorie în fața celor de la Viitorul. O parte dintre jucătorii aduși în această vară au plecat deja. Restul au anunțat că mai stau doar până la finalul anului, în cazul în care nu le sunt plătite restanțele salariale. Dinamo a scăpat la limită de depunctare, dar șansele pentru a obține licența pentru sezonul viitor de Liga 1 par foarte mici în acest moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI