Veste uriașă în familia Simonei Halep. Au făcut anunțul în cadrul unei petreceri: ”Va fi băiat!”

Veste uriașă în familia Simonei Halep. Au făcut anunțul în cadrul unei petreceri: ”Va fi băiat!”
Declarație controversată a Simonei Halep. ”Mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva!” În ce situație se află acum sportiva

Mare bucurie în familia Simonei Halep! Vestea surprinzătoare a fost dezvăluită în cadrul unei petreceri. Ce anunț a făcut una din persoanele dragi ale cunoscutei campioane?

Veste mare în familia Simonei Halep. „Va fi băiat!”

Simona Halep e cu sufletul la gură, iar familiei ei nu-și mai încape în piele de bucurie. Fratele ei este pe cale să devină tătic pentru a doua oară, iar de data aceasta este vorba despre cel care îi va duce numele mai departe. Primul moștenitor va veni pe lume în doar câteva luni. Luminița, cumnata campioanei noastre, a făcut anunțul în cadrul unei petreceri între rude. Atunci s-a aflat că nevasta lui Nicolae poartă în pântece un al doilea membru al celebrei familii. Petrecerea organizată de Luminița a avut loc de ziua fratelui lui Simo.

Cunoscuta spotivă are o relație foarte strânsă cu fratele ei și cu partenera acestuia, așa că s-a bucurat enorm pentru noul membru. Aceasta se gândește ca în viitorul apropiat să devină și ea mamă și să de retragă din sportul care a făcut-o cunoscută și care i-a croit un drum special în viață. Până atunci, însă, rămâne să se bucure de nepoți.

Simona Halep alături de fratele ei, viitor tată al unui băiețel
Simona Halep alături de fratele ei, viitor tată al unui băiețel

Ce spune sportiva despre copii?

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis. Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”
Simona Halep

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI