Imaginile care explică tot. Cum a fost surprins iubitul Simonei Halep, pe străzile din Constanța

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, au o pasiune comună. Imaginile surprinse pe străzile din Constanța sunt elocvente.

Cum a fost surprins iubitul Simonei Halep pe străzile din Constanța

E binecunoscut faptul că Simona Halep are o colecție impresionantă de mașini, adevărate „bijuterii” pe patru roți, care iau ochii privitorilor atunci când sunt scoase „la plimbare”. Dacă Simona Halep a fost văzută nu demult la volanul unui Bentley Bentayaga, iar în dreapta se afla chiar iubitul ei, Toni Iuruc, acum lucrurile stau altfel. Toni Iuruc este șoferul, însă la volanul unui alt bolid Bentley, New Continental GT nou-nouț. Toni Iuruc a fost surprins însă singur în bijuteria de „numai” 250.000 de euro, imaginile fiind prezentate de cancan.ro.

Pentru Simona Halep și Toni Iuruc, a conduce mașini scumpe, cu care alții doar își fac poze, e ceva firesc. Cei doi împărtășesc pasiunea pentru automobile, dovadă și imaginile surprinse recent pe străzile din Constanța. Fiecare se delectează cu „bijuteria” sa, au de unde alege. Simona și Toni sunt însă atenți unul cu celălalt și își fac mereu cadouri, dintre cele mai scumpe. Nu mai departe de acest an, după ce Simona Halep a câștigat a câștigat turneul de la Dubai, campioana noastră a primit un „mărțișor” neașteptat de la iubitul ei. Toni Iuruc a cheltuit în jur de 10.000 de euro pentru acest cadou memorabil, respectiv o geantă de firmă. Încântată de acest gest, Simona l-a arătat și fanilor ei susținând că este mai mult decât fericită.

Toni Iuruc, la volanul bolidului său Sursa foto: cancan.ro

Ce își dorește Simona Halep de la Toni Iuruc

Simona Halep, locul 2 WTA, a vorbit în cadrul unui interviu despre viața sa profesională, dar și despre cea personală. Dacă despre cariera sa, Halep se declară mulțumită și spune că și-a îndeplinit toate dorințele, nu la fel stau lucrurile și pe plan personal. Ocupanta locului 2 WTA își dorește să se căsătorească și să aducă pe lume un copil.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI