29 apr. 2020 | 17:11

Marele vis al Simonei Halep, în pericol. A luat decizia finală cu durere în suflet

Sport
Marele vis al Simonei Halep, în pericol. A luat decizia finală cu durere în suflet
Marele vis al Simonei Halep, în pericol. A luat decizia finală cu durere în suflet

La 28 de ani, Simona Halep are cam tot ce își poate dori. Este realizată financiar, acest aspect nemaifind unul care să-i provoace nesiguranță. Neliniștea ei vine din altă zonă, de aceea e decisă să acționeze pentru a-și îndeplini visul.

Marele vis al Simonei Halep, în pericol. Ce plănuiește campioana

Tenisul ocupă o mare parte din viața Simonei Halep. A crescut în spirit de competiție de mică, s-a perfecționat, a „tras” din greu pentru a ajunge la performanțele actuale și la statutul de invidiat pe care îl are. Să ajungi numărul 1 mondial într-un sport pe cât de frumos, pe atât de greu, nu e chiar la îndemâna oricui. Ei bine, Simona Halep a reușit, cu ani de sacrificii în spate, nopți nedormite, bucurii, decepții, laude și critici deopotrivă. Le-a dus pe toate, zi de zi, mai mereu pe drumuri datorită turneelor la care lua parte. 20 de titluri WTA de-a lungul carierei, dintre care două de Grand Slam vin să încununeze munca asiduă a campioanei. Se poate spune că s-a realizat ca sportivă, însă campioana are o mare dorință în plan personal, aceea de a deveni mamă.

Se gândește în continuare la tenis, vrea să revină în circuitul profesionist, dar nu în orice condiții. În contextul actual, al crizei sanitare care a dat toată planeta peste cap, se gândește la siguranța sa, la sănătatea sa și, dacă va fi nevoie, va renunța la sport, pentru a nu-și pune în pericol visul de suflet.

„Vreau să mai câștig un Grand Slam, să mai închei un an pe primul loc, dar nu voi pune presiune pe mine. Mai am câțiva ani în tenis și vreau să mă dezvolt și în alte privințe.

În 10 ani mi-aș dori să am 3 copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul”, a afirmat Simona Halep.

Simona Halep și antrenorul Daniel Dobre Sursa foto: rolandgarros.com

De ce se teme cel mai tare Simona Halep?

Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep, este de partea sportivei și o susține în deciziile sale. I-a luat chiar și apărarea public, atunci când Simona Halep a renunțat să meargă la Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016, într-o perioadă în care în zona sud-americană circula virusul zika.

„Multă lume nu a crezut că i-a fost frică de acel virus, la Rio. Pentru o fată tânără, care vrea să aibă copii, chiar îi era frică de acest lucru.

Cât timp știe că există o șansă cât de mică să poată avea, la un moment dat, probleme de sănătate din cauza participării la un turneu, întotdeauna va alege sănătatea și viitorul”, a spus Daniel Dobre, pentru Radio HIT Iași.

Antrenorul apreciază abordarea matură a campioanei noastre: „Tenisul domină o perioadă scurtă din viață și trebuie să trăiești și după aceea. Și ce faci? Trăiești cu regretul că te-ai îmbolnăvit într-un turneu și ai anumite probleme? E foarte matură abordarea Simonei, cu toate ca nu întotdeauna este respectată.”

Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai. Constănțeanca a fost desemnată portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprogramate pentru 2021.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro