Veste tristă pentru fanii Fast and Furious. Anunțul oficial venit din SUA

Vin Diesel, în rolul lui Dominic Toretto, Fast and Furious 9

După aproape două decenii de la prima parte a celei mai de succes serii din istoria Universal Studios, fanii Fast and Furious au primit o veste rea. Anunţul despre franciză a fost făcut în urmă cu puţin timp.

Anunţ important pentru fanii filmului Fast and Furious

Seria Fast and Furious se va încheia odată cu lansarea celui de-al 11-lea film, ceea ce înseamnă că producătorii mai au în plan încă două părţi până la terminarea poveştii începute în anul 2001. Cu 5,9 miliarde de dolari încasate până acum pentru cele opt părţi, filmul care îl are pe Vin Diesel în rolul principal a strâns milioane de fani în întreaga lume. Anunţul trist a fost făcut chiar de către oficiali, care au precizat că regizorul pentru părţile finale va fi Justin Lin, cel care a mai regizat şi alte cinci episoade.

Se pare că ultimele două filme vor continua povestea lui Dominic Toretto (Vin Diesel) şi vor avea în distribuţie actorii Michelle Rodriguez, Chris Bridges (Ludacris), Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang și Jordana Brewster. De asemenea, conform unor zvonuri, The Rock (Dwayne Johnson) şi Jason Statham ar putea reveni şi ei pe platourile de filmare. Nu a fost anunţată, însă, data la care vor începe filmările pentru finalul seriei.

Când va intra în cinematografe cea mai recentă parte din Fast and Furious
Când va intra în cinematografe cea mai recentă parte din Fast and Furious

Când se va lansa următoarea parte din Fast and Furious

Fanii aşteaptă momentan lansarea Fast and Furious 9, care trebuia să ajungă deja în cinematografe. Pandemia de coronavirus a amânat însă evenimentul pentru 2021. Motivul? Cum multe dintre sălile de cinema din lume sunt închise, producătorii s-au temut că nu vor reuşi să îşi scoată banii investiţi în film. Abia pe 2 aprilie, anul viitor, fanii seriei vor putea afla ce se întâmplă cu personajele preferate. Cel care a făcut anunţul a fost Vin Diesel, care este şi unul dintre producători.

“Simțim toată dragostea și anticiparea pentru următorul capitol din saga noastră. De aceea e cu atât mai dificil să vă anunțăm că suntem nevoiți să mutăm data lansării filmului pe 2 aprilie 2021. A devenit clar că nu va fi posibil pentru toți fanii din lume să vadă filmul acum. Deși știm că este o dezamăgire, decizia a fost luată având în gând siguranța tuturor ca principal considerent”, a spus actorul.

Deşi au existat multe voci care au spus că franciza ar fi trebuit oprită după moartea lui Paul Walker (2013), iată că fabrica de făcut bani de la Universal a continuat să aibă mare succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI