Dwayne ”The Rock” Johnson s-a căsătorit: cine este soția și câți copii au împreună

Dwayne ”The Rock” Johnson s-a căsătorit: cine este soția și câți copii au împreună

Dwayne ”The Rock” Johnson are 47 de ani și tocmai s-a căsătorit pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut pe Instagram, iar fericitul eveniment s-a desfășurat în Hawaii.

I-a surprins pe toți când a anunțat pe Instagram că s-a căsătorit, în contextul în care nu a existat niciun anunț prealabil și nu par să fi fost foarte mulți oameni la nuntă. Postarea de mai jos a fost însoțită de mesajul simplu în engleză ”Am spus da”.

Întregul set de fotografii ajunse online trădează o atmosferă de vis. Totul pare să fi fost simplu și perfect. Noua lui soție a purtat o rochie simplă, cu un voal lung, dar fără o trenă exagerată. Buchetul a fost o combinație de flori albe și crem, la fel ca vestimentația simplă a actorului de 47 de ani. 

Soția lui este Lauren Hashian, cu care este împreună din 2007. Cei doi au împreună doi copii, Jasmine în vârstă de trei ani și Tiana în vârstă de 15 luni. Unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood spera să se căsătorească în primăvara lui 2018, dar fericitul eveniment a fost amânat în momentul în care cei doi au aflat că ea este gravidă cu al doilea copil.

”Trebuia să ne căsătorim în primăvară și a rămas gravidă. Laurent s-a simțit ca o mamă care nu vre să fie gravidă în rochia de mireasă, așa că vom aștepta. Până când, nu știu sigur, dar se va întâmpla.” Ea este în vârstă de 34 de ani, iar anunțul amânării a fost făcut într-un interviu adresat publicației Rolling Stone, în 2018.

În trecut, The Rock a fost căsătorit cu Dany Garcia, de care a divorțat în 2007. Cei doi au rămas prieteni, iar Garcia ocupă poziția de manager al lui Dwayne Johnson.

 

View this post on Instagram

 

We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed) @laurenhashianofficial❤️ @hhgarcia41?

A post shared by therock (@therock) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI