Cum arată fiica lui Paul Walker la 21 de ani. Ce a spus Vin Diesel, nașul ei, când a văzut cum s-a pozat

Cum arată fiica lui Paul Walker la 21 de ani. Ce a spus Vin Diesel, nașul ei, când a văzut cum s-a pozat

Fiica lui Vin Diesel a împlinit, în mod oficial, vârsta majoratului, în Statele Unite ale Americii acest moment fiind celebrat la 21 de ani. Meadow nu mai este de ceva vreme fetița drăgălașă de odinioară și s-a transformat într-o domnișoară. Mai mult, fiica regretatului actor pare încă să resimtă dispariția timpurie a acestuia, pentru că de ziua ei de naștere, cel care și-a asumat acest rol a fost un alt star de la Hollywood.

Cum arată fiica lui Paul Walker la 21 de ani

Cum arată fiica lui Paul Walker la 21 de ani. Ce a spus Vin Diesel, nașul ei, când a văzut cum arată
Meadow, fiica lui Paul Walker, a împlinit vârsta de 21 de ani

Vin Diesel este și nașul fiicei lui Paul Walker, fiind cunoscut că între cei doi actori era o prietenie foarte strânsă, ce s-a format mai ales în perioada în care au jucat împreună în franciza „Fast & Furious”. Actorul i-a transmis un mesaj cât se poate de emoționant lui Meadow Rain Walker, pe 5 noiembrie, când aceasta a împlinit 21 de ani.

Pentru a marca aniversarea atât de importantă din viața fiicei celui mai bun prieten al său, Vin Diesel a postat și o fotografie cu Meadow, pe Instagram. Alături de acea imagine, celebrul actor de la Hollywood a scris și câteva rânduri, pline de însemnătate. Mesajul acestuia către fiica lui Paul Walker a devenit viral, la scurt timp, printre fanii acestuia din mediul online.

„Aș putea spune că sunt mândru de persoana care ai devenit, dar adevărul este că întotdeauna am fost mândru de tine. La mulți ani, Meadow! Știu că împlinești 21 de ani și ești plecată, dar familia te așteaptă cu un tort, pentru când te întorci acasă. Te iubesc, copilule. Unchiul Vin”, a scris actorul Vin Diesel, în dreptul pozei cu fiica lui Paul Walker.

După moartea actorului, de pe 30 noiembrie 2013, Meadow a început să petreacă foarte mult timp cu familia lui Vin Diesel, în special cu fiicele acestuia. Totodată, Vin și-a botezat fiica cu numele de Pauline, pentru a-l onora pe Paul Walker, potrivit The Sun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI