12 apr. 2024 | 15:42

Veste tristă despre Kate Middleton. A fost diagnosticată cu o nouă afecțiune, starea prințesei nu este una bună VIDEO

Monden
Veste tristă despre Kate Middleton. A fost diagnosticată cu o nouă afecțiune, starea prințesei nu este una bună VIDEO
Cu ce boală a fost diagnosticată Kate Middleton

Kate Middleton a primit încă un diagnostic crunt din partea medicilor, după ce în urmă cu o lună a anunțat publicul larg că are cancer. Ce boală are Prințesa de Wales și cum se simte, aflați în rândurile următoare.

Cu ce nouă afecțiune a fost diagnosticată Kate Middleton

Soția Prințului William se confruntă cu o noua afecțiune, conform apropiaților, iar starea ei psihică nu este deloc bună. Familia regală britanică trece prin momente grele, după ce Regele Charles și Prințesa de Wales au fost diagnosticați cu cancer.

Toate aceste probleme au afectat-o din punct de vedere psihic pe Kate, iar surse apropiate familiei regale britanice spun că prințesa se confruntă cu o „anxietate intensă”, provocată de boala de care suferă și de faptul că trebuie să își asume un rol mai important în monarhie, după ce Regele a fost diagnosticat cu cancer.

„La începutul lunii februarie, Regele Charles și-a redus semnificativ programul regal, iar sarcinile au fost distribuite în familie, generând speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă” a declarat pentru Mirror Tina Brown, fost editor al Vanity Fair.

Prima apariție publică a Prințului William, după anunțul lui Kate Middleton

Prințul William și Prințul George au fost prezenți la meciul dintre Aston Villa și Lille. Este pentru prima dată când membrii familiei au fost văzuți în public, după data de 22 martie, când Prințesa de Wales a anunțat că face chimioterapie preventivă.

William, Kate și cei trei copii ai lor au lipsit de la slujba din Duminica Paștelui de la Capela St. George, în urma anunțului care a șocat pe toată lumea. Într-un clip video, Kate a mărturisit că diagnosticul a fost un șoc total, dar se simte bine și în putere.

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a fost mesajul Prințesei.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Risc de amendă mare de 1 Mai. Ce spune legea despre picnic și grătar
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro