30 apr. 2024 | 19:34

Regele Charles a revenit zâmbitor la muncă. Ce s-a văzut când a coborât din mașină cu Regina Camilla

Monden
Regele Charles a revenit zâmbitor la muncă. Ce s-a văzut când a coborât din mașină cu Regina Camilla
Regele Charles a revenit zâmbitor la muncă. Ce s-a văzut când a coborât din mașină cu Regina Camilla

Regele Charles și-a reluat activitățile, după o pauză însemnată. Pentru prima dată, a apărut în public și a atras atenția cu atitudinea sa. Ce a făcut când a coborât din mașină alături de Regina Camilla, detaliul care i-a surprins pe toți.

Regele Charles, apariție de senzație

Regele Charles și-a reluat responsabilitățile, după ce în februarie a anunțat că se retrage pentru o perioadă. Revenirea a avut loc după ce medicii au declarat că sunt „foarte încurajați” de progresul tratamentului său, motiv pentru care i-au dat voie să își reintre în drepturi.

Șeful statului britanic și soția sa, Regina Camilla, au vizitat University College Hospital Macmillan Cancer Centre din centrul Londrei, care diagnostichează și tratează o gamă largă de tipuri de cancer. Alături de Regina Camilla , Charles s-a întâlnit cu medicii și pacienții de la clinică 30 aprilie.

Atât Majestatea Sa, cât și Camilla au fost văzute zâmbind în timp ce s-au întâlnit cu pacienții, precum și cu un tânăr care i-a oferit Regelui un buchet de flori. În plus, într-un videoclip împărtășit în povestea Instagram a familiei regale din vizită, Charles poate fi văzut dând mâna și salutând angajații.

În timpul vizitei, Charles a fost, de asemenea, anunțat ca noul patron al Cancer Research UK , o funcție pe care o preia de la regretata Regina Elisabeta. Pe de altă parte, regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, este președintele Maggie’s, o altă organizație caritabilă de sprijinire a cancerului.

În afara centrului, cuplul a zâmbit și a făcut semn cu mâna presei înainte de a intra în spital. Cei doi au fost foarte zâmbitori, în special monarhul, care dă semne că se simte mult mai bine și luptă cu boala cu toate puterile.

Bucurie mare în Familia Regală

Prințul William și Prințesa Catherine, cunoscută și sub numele de Kate Middleton, au sărbătorit cu fast cea de-a treisprezecea aniversare a căsătoriei lor ieri. Cu ocazia acestui eveniment special, cuplul regal a împărtășit cu lumea o fotografie inedită de la nunta lor, realizată de talentata fotografă Millie Pilkington, cunoscută pentru portretele memorabile ale membrilor familiei regale.

Această imagine surprinzătoare îi prezintă pe Kate și William radiind de fericire în ziua nunții lor, purtându-și cu mândrie elegantele lor ținute. Postarea lor a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor, atrăgând rapid un număr impresionant de like-uri și comentarii.

În ciuda momentului de bucurie al aniversării căsătoriei lor, începutul acestui an a fost unul dificil pentru familia regală. În urmă cu câteva luni, au fost făcute publice informații privind tratamentul medical la care sunt supuși atât Kate, cât și Regele Charles pentru cancer.

Kate și William au fost mereu deschiși și sinceri cu fanii lor, împărtășind momente importante și intime din viața lor pe platformele de socializare. De-a lungul anilor, au făcut un obicei din a marca aniversările lor sau alte evenimente deosebite prin postarea unor fotografii sau videoclipuri care reflectă dragostea și unitatea lor.

În urmă cu trei ani, la aniversarea de zece ani de la căsătorie, au transmis un mesaj emoționant de mulțumire către fanii lor. În ciuda provocărilor personale cu care se confruntă, Kate și William continuă să fie prezenți și activi pe rețelele de socializare, împărtășind momente pline de bucurie și afecțiune din viața lor familială.

În timp ce se concentrează pe tratament și recuperare, Kate s-a retras temporar din viața publică, prioritatea ei fiind să-și acorde timpul și energia necesare pentru a înfrunta această provocare grea.

Parteneri
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Redactia.ro
Când se pun, de fapt, cartofii în ciorbă. Multe gospodine fac asta greșit și le strică gustul!
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după audierea la Parchet
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Vreme îi ia prin surprindere și pe meteorologi. Ce se întâmplă de Constantin și Elena
EVZ.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
Capital.ro
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre grăsimea care poate fi consumată oricând, în orice cantitate: ”Este minunată!”
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro