24 nov. 2021 | 12:53

Veste-surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ce au decis șefii de la Parma

Sport
Veste-surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ce au decis șefii de la Parma
Dennis Man și Valentin Mihăilă au parte de un nou început la Parma, după schimbarea antrenorului

Veste-surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi români din lotul gialloblu trebuiau să fie pilonii reconstrucției echipei, în Serie B, pentru o rapidă revenire pe prima scenă a fotbalului italian. Lucrurile n-au mers conform speranțelor oficialilor clubului, Parma fiind „scunfundată” în adâncurile clasamentului din Serie B. Mai mult, Dennis Man a intrat în dizgrația antrenorului Enzo Maresca, fiind rar folosit de acesta. Dar șefii echipei de pe ennio Tardini au decis că un „șoc” poate fi secretul relansării jocului formației.

Veste-surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Veste-surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi internaționali români au fost văzuți, după retrogradarea în Serie B, drept oamenii în jurul cărora va porni reconstrucția echipei. A fost adus și un antrenor nou, Enzo Maresca (41 de ani), iar obiectivul era promovarea după doar un sezon.

Socoteala din birouri nu a fost, însă, aceeași cu cea din teren. Parma nu doar că nu se luptă pentru promovare, ci, de pe locul 14, e mult mai aproape de zona retrogradării. Mai mult, Dennis Man a ajuns pe „lista neagră”  a tehnicianul Maresca, jucând doar 9 minute în ultimele 5 partide. De altfel, chiar Maresca a oferit o explicație pentru decizia sa.

E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opțiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate! Totul depinde de el, eu am luat niște decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluții și pentru a obține maximum”, spunea Maresca despre Dennis Man în urmă cu o lună.

Ce au decis șefii de la Parma

A fost și motivul pentru care Dennis Man și-ar fi dat acordul pentru un transfer la Galatasaray, acolo unde e dorit de Fatih Terim. Italienii cer pe el doar 7 milioane de euro, după ce l-au transferat de la FCSB cu 11 milioane de euro. Valentin Mihăilă, pe de altă parte, n-a avut nici el realizări spectaculoase. A evoluat în 12 partide, însă a fost integralist doar în trei, înscriind 2 goluri.

Șefii Parmei s-au gândit, în această situație, să aplice „șocul” schimbării antrenorului. Ei l-au demis pe Enzo Maresca și l-au numit în locul acestuia pe Giuseppe Iachini (57 de ani). Acesta a antrenat-o ultima oară pe Fiorentina, de care s-a despărțit în vară, după doar 10 partide pe banca acesteia. Anunțul instalării lui Iachini a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Tehnicianul a semnat un contract valabil până în 2023.

Giuseppe Iachini este noul antrenor al Parmei. Ca jucător, el a evoluat în Serie A, Serie B și Serie C1. După ce a renunțat la cariera de fotbalist, a antrenat Cesena, Vicenza, Piacenza, Chievo, Brescia, Sampdoria, Siena, Palermo, Udinese, Sassuolo, Empoli și Fiorentina”, au scris cei de la Parma pe site-ul oficial al clubului.

 

 

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro