26 oct. 2021 | 10:18

Alex Cicâldău, certat de antrenorul de la Galatasaray. „Nu trebuia să îl lase”

Sport
Alex Cicâldău, certat de antrenorul de la Galatasaray. „Nu trebuia să îl lase”
Alex Cicâldău, certat de antrenorul de la Galatasaray. „Nu trebuia să îl lase”

Alex Cicâldău, certat de antrenorul de la Galatasaray. Internaționalul român a reușit să înscrie în derby-ul din Super Lig ce a opus-o pe gruparea Cim Bom lui Besiktas. În ciuda reușitei sale, Cicâldău a fost „urecheat” la finalul partidei de Fatih Terim, tehnicianul Galatei. Mai ales că, la final, tabela a arătat victoria rivalei Besiktas cu 2-1.

Alex Cicâldău, certat de antrenorul de la Galatasaray

Alex Cicâldău, certat de antrenorul de la Galatasaray. Mijlocașul român a fost transferat în această vară de la Univeristatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro. Cicăldău a ajuns rapid unul dintre oamenii de bază ai formației antrenate de „Împăratul” Fatih Terim. Românul s-a remarcat și în partida din cadrul etapei a 10-a din Super Lig, contra celor de la Besiktas. El a înscris primul gol al partidei după o excuție frumoasă de la 20 de metri.

Besiktas a întors, însă rezultatul, câștigând cu 2-1. Dar în minutul 81, Galatasaray a beneficiat de un penalty, ratat, însă, de Mostafa Mohamed. La finalul partidei, Alex Cicâldău s-a declarat dezamăgit de rezultatul final.

Deși am înscris, nu sunt fericit. Până la urmă, sunt 3 puncte pierdute. Cred că era echitabil un egal, dar nu l-am obținut, așa că ne pare rău”, a spus Cicâldău, la flash-interviul de la sfârșitul partidei.

„Nu trebuia să îl lase”

Mai mult, Alex Cicâldău a fost ținta criticilor lui Fatih Terim. Motivul: românul era jucătorul desemnat pentru a executa penalty-ul, dar nu a avut tăria de a-i impune acest lucru lui Mostafa, care a ratat lovitura de pedeapsă.

Cicâldău este cel care execută penalty-urile la echipa noastră. Mostafa a luat mingea și a spus că bate el. Ar fi trebuit să îi lase pe Cicâldău să execute. Sigur, nici Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el. Ar fi trebuit să îi spună : ”Eu sunt cel care execută penalty-urile, eu trag”. Bun simț, ce să facem?”, a declarat Fatih Terim potrivit celor de la Fanatik.

Terim s-a plâns de numărul mare de penalty-uri ratate de echipa sa. Tehnicianul a mai adăugat că toată lumea știe că Cicâldău ar fi înscris.

Cred că avem un record de a rata penalty-uri în momente cruciale. Sezonul trecut, Babel în meciul cu Denizlispor. A marcat primul penalty, apoi Emre i-a luat mingea când trebuia să îl execute pe al doilea. Dacă câștigam cu 3-0, poate ne întorceam la Istanbul campioni, la golaveraj! Asta e, s-a scris, toată lumea știe că Cicâldău ar fi înscris”, a mai spus „Împăratul” Terim.

După 10 etape, Galatasaray se află pe locul 8, cu 17 puncte după 10 partide, în timp ce Besiktas a urcat până pe locul 3, având 20 de puncte. Liderul clasamentul este Trabzonspor, cu 24 de puncte, cu 4 mai mult decât urmăritoarea Hatayspor.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Ultima soluție pentru românii datornici. Ce înseamnă falimentul personal
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
Capital.ro
Miercurea din Săptămâna Luminată, tradiții și superstiții. Ce nu au voie femeile să facă în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro