09 iul. 2020 | 12:03

Veste șocantă în lumea filmului! Actrița celebră, dată dispărută. Ce s-a întâmplat cu fiul ei de 4 ani

Monden
Veste șocantă în lumea filmului! Actrița celebră, dată dispărută. Ce s-a întâmplat cu fiul ei de 4 ani
O actriță celebră a fost dacă dispărută

Veste șocantă în lumea filmului internațional! O celebră actriță a fost dată dispărută, iar zvonurile nu indică deloc o situație fericită. Ce se spune că s-ar fi întâmplat cu vedeta și unde este fiul ei în vârstă de 4 ani?

O actriță celebră a fost dată dispărută

Lumea filmului este în șoc, după ce o cunoscută actriță a dispărut fără urmă. Este vorba despre Naya Rivera, cunoscută în special pentru rolu din serialul american „Glee”. Aceasta a fost văzută pentru ultima dată în timpul unei plimbări cu barca pe un lac din California de Sud. Din păcate, fiul său de doar 4 ani a fost martor al momentului în care Naya a sărit în apă și nu a mai ieșit la suprafață.

Se presupune că aceasta a murit înecată, dar autoritățile încă o caută. Rivera, în vârstă de 33 de ani, a dispărut în cursul serii de miercuri, în timp ce se plimba pe Lacul Piru, din Ventura Country. Autoritățile au căutat-o ore bune, ulterior au decis să suspende procedura până dimineață, relatează CNN. Naya a fost văzut în viață în momentul în care a închiriat barca și a pornit la plimbare alături de fiul ei.

Naya Rivera a fost dată dispărută. Autoritățile susțin că e probabil ca aceasta să fie decedată

Naya Rivera a fost dată dispărută. Autoritățile susțin că e probabil ca aceasta să fie decedată

Ce presupun autoritățile?

După aproape trei ore de la închiriere, un bărbat a dat peste barca ce plutea fără nicio direcție la al cărui bord se afla doar copilul, dormind. După ce acesta a alertat autoritățile, s-au început căutările în aer și în apă. Băiețelul actriței a explicat că a fost să înoate alături de mama ei, dar ea nu s-a mai întors pe barcă.

Copilul purta o vestă de salvare, iar la bordul bărcii a mai fost găsită încă o vestă pentru un adult, semn că vedeta s-a încredințat în abilitățile sale de a înota. Având în vedere circumstanțele date, este foarte probabil ca celebra artistă să fie decedată, arată oficialii.