Reacţia lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale. Puțini ar fi în stare de așa ceva

Reacţia lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale. Puțini ar fi în stare de așa ceva
Reacţia lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale. Puțini ar fi în stare de așa ceva

Film cu final dramatic. De fiecare dată când avea ocazia, Costin Mărculescu povestea cât de frumos i-a fost trecutul, dar nu a uitat nici de necazurile pe care a trebuit să le înfrunte. Unul dintre ele: decesul mamei sale.

Una dintre cumpenele vieții sale. Costin Mărsculescu, reacție după decesul mamei sale

Vestea morții lui Costin Mărculescu a venit pe 11 iunie, după zile întregi în care pe actor parcă îl înghițise pământul. Scena terifiantă din baie li s-a arătat anchetatorilor după un apel la 112, făcut de apropiați. Fuseseră alertați de vecini că s-a spart o țeavă în locuința lui de la etajul 8 al unui bloc din Sectorul 3.

Care a fost marea traumă a lui Costin Mărculescu?

Trupul fără viață al artistului a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, astfel că medicii nu au mai putut face nimic. În momentul în care el s-a stins din viață se afla într-o stare delicată. Ultimii ani au fost ca un calvar care l-a sărăcit de-a binelea. Trecutul, însă, i-a fost fabulos, dar presărat, de asemenea, cu momente dificile. Unul dintre ele: moartea mamei sale.

„Eu nu știu câți au mai trecut prin așa ceva…”

Părintele său a sfârșit în anul 2003. La câteva ore de la deces, Costin Mărculescu a fost nevoit să își continue activitățile la agenția de modă pe care o avea la acea vreme.

„Pe 22 Decembrie 2003 dimineața, mama mea Sanda MĂRCULESCU a murit la Spitalul Municipal din Capitală iar eu la ora 17.00 aveam la Sala Palatului Gala Aniversară a Agenției mele de Modelling cu 4.500 de cursanți și părinți veniți din toate județele.

Nu numai că nu l-am amânat dar l-am și prezentat și am și cântat. Eu nu știu căți au trecut prin așa ceva… aici cu mămica mea și prietenul și colegul meu de bancă din liceu FLORINEL TOMA pe care ulterior l-am cununat și i-am botezat fetița lui cu AURA TOMA”, scria Mărculescu în descrierea unei fotografii de arhivă.