Surpriză de proporții pentru o femeie după o lună de stat în comă. Ce minune s-a petrecut în viața ei

Surpriză de proporții pentru o femeie după o lună de stat în comă. Ce minune s-a petrecut în viața ei
Veste minunată pentru o femeie care s-a trezit din comă indusă

Miracol pentru o femeie din Ungaria, după ce a aflat ce i s-a întâmplat atunci când a ieșit din comă indusă. Starea femeii s-a deteriorat foarte tare după ce s-a infectat cu Covid-19, dezvoltând o pneumonie severă. La scurt timp, femeia a fost transferată într-o secție ATI, fiind conectată la un ventilator și la un plămân artificial.

Ce s-a întâmplat cu Szilvia Bedoe-Nagy în toată această perioadă

În momentul în care s-a infectat cu Covid-19, femeia se afla în al treilea trimestru de sarcină, iar în urma degradării stării sale de sănătate, viața micuței din pântecele femeii se afla în mare pericol.

După ce a fost depistată cu nou coronavirus, Szilvia a fost trimisă în carantină. Acolo, starea sa s-a deteriorate în scurt timp, motiv pentru care a fost internată de urgență la spital. Acesta le-a spus medicilor că nu poate să respire, iar ulterior, a fost depistată cu pneumonie.

Viitoarea mamă a fost transferată de urgență într-un spital din Budapesta, urmând a fu supusă unei operații de cezariană pentru a salva copilașul. După intervenție, starea proaspetei mămici s-a agravat, fiind transferată la Terapie Intensivă, acolo unde a fost intubată și ventilată mecanic, medicii plasând-o în comă indusă.

După evenimentele grele prin care a trecut, atât familia, cât și medicii nu i-au dat femeii multe șanse de supraviețuire. Cu toate acestea, nimeni nu s-a dat bătut în această luptă cu viața, cadrele medicale luptând să facă tot ce se poate pentru a-i crește șansele de supraviețuire.

În tot acest timp, soțul femeii s-a îngrijit cu responsabilitate de bebeluș, dar și de fata mai mare a cuplului, trăind cu speranța că soția sa își va reveni.

Cum a reacționat femeia după ce s-a trezit din comă

Evenimentele au avut loc la finalul anului precedent, iar în preajma Crăciunului, Bedo, soțul femeii a fost sunat de medic ca să primească vestea cea mare: soția sa fusese scoasă din comă indusă. Totul se întâmpla în preajma Crăciunului, însă femeia nu putea să vorbească încă.

„Doctorul mi-a spus că soția mea vrea să mă vadă. A doua zi, m-am dus să-i fac o vizită. Era trează și când o întrebam ceva, încerca să îmi răspundă din ochi”, a declarat soțul femeii.

După ce s-a recuperat, femeia a dezvăluit că prima amintire după trezirea din comă o are din preajma Anului Nou, atunci când nu-și amintea ce s-a întâmplat cu ea, dar nici cu bebelușul pe care urma să-l nască înainte de infecția cu Covid-19.

„Habar nu aveam ce se întâmplă. Îmi arătam burta cu degetul pentru a întreba cumva când am născut … Abia atunci doctorul mi-a spus că bebelușul se născuse deja cu ceva timp în urmă”, a povestit acesta, potrivit Radio Free Europe.

Între timp, femeia a revenit acasă, în sânul familiei, iar recuperarea sa este una foarte bună. Medicul său a dezvăluit că acest caz a fost unul rar și foarte complicat, dar în același timp, se bucură că s-a sfârșit cu bine.

Vezi mai multe imagini cu Szilvia Bedoe-Nagy și familia sa în galeria foto.