Veste rea despre Alexandru Arșinel. Actorul a fost internat la Terapie Intensivă. Ce spun medicii

Veste rea despre Alexandru Arșinel. Actorul a fost internat la Terapie Intensivă. Ce spun medicii
Alexandru Arșinel a fost internat la Terapie Intensivă

Veste rea despre Alexandru Arșinel! Actorul a fost internat la Terapie Intensivă. Se pare că starea sa de sănătate s-a agravat. În ultima perioadă a avut nevoie de intevenții medicale. Conform informațiilor de ultimă oră, celebrul actor a fost dus direct la Terapie Intensivă.

Alexandru Arșinel a fost internat la Terapie Intensivă

știre în curs de actualizare.

Alexandru Arșinel a fost internat de uregență la Terapie Intensivă, secția din cadrul Spitalului Universitar. Decizia de a-l interna vine pe fondul problemelor de sănătate pe care acesta le-a avut în ultima vreme. Informația despre internarea acestuia a fost dată chiar de reprezentanții unității spitalicești, într-un comunicat:

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat

Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, transmite Spitalul Universitar de Urgență, conform Digi24.

Starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele luni, inclusiv fii actorului spunând că nu îi este bine. Deși fusese sub supraveghere medicală, se pare că starea acestuia a avut nevoie de intervenții de specialitate. Astfel s-a luat decizia de a-l duce de urgență la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală.

Actorul fusese dus la un azil de bătrâni

Pe la jumătatea lunii agust, spre final, noi informații erau date publicității, referitoare la starea de sănătate a actorului. Surse apropiate de familie spuneau că Alexandru Arșinel fusese dus la un azil de bătrâni, unde există medici care se pot ocupa de starea acestuia de sănătate.

„L-am internat pe tata la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a declarat Cristian Arșinel, la începutul lunii august 2022.

Cu toate astea, spun aceleași surse, că „s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv.” Aceste informații surveneau după ce actorul mai fusese internat, tot la Terapie Intensivă, și se specula că, după externare, va fi dus înapoi la azil.

„Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv. Le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil va fi adus acasă.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, a declarat o sursă, pentru EGO.ro.