23 mai 2022 | 16:50

Veste proastă pentru Gigi Becali. Cum a pierdut 160.000 de euro dintr-un foc

Sport
Veste proastă pentru Gigi Becali. Cum a pierdut 160.000 de euro dintr-un foc
Gigi Becali are de plătit sute de mii de euro după verdictele instanțelor de judecată din ultima perioadă

Veste proastă pentru Gigi Becali. N-a fost suficient pentru patronul FCSB că a pierdut încă o dată lupta pentru titlu și în acest sezon. În plus, gruparea roș-albastră va fi executată silit pentru o datorie de 211.000 de euro în contul închirierii Arenei Naționale pentru 15 meciuri. Acum, Gigi Becali e bun de plată și într-un alt litigiu pe care l-a avut cu Primăria Capitalei pentru un teren din zona Pipera.

Veste proastă pentru Gigi Becali

Veste proastă pentru Gigi Becali. Patronul FCSB a fost „bombardat” în ultima perioadă de tot felul de sentințe defavorabile din partea instanțelor de judecată. Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, aflată în subordinea Primăriei Generale, o execută silit pe FCSB, pentru o datorie în valoare de 211.000 de euro.

Instanța a dat câștig de cauză Primăriei Generale în litigiul privitor la chiria datorată de roș-albaștri pentru folosirea celui mai mare stadion al țării în ultimele 15 meciuri „de acasă”. ALPAB a cerut suma de 1.056.969,29 lei, aproximativ 211.000 de euro. Iar instanța a decis în favoarea instituției în ianuarie 2022. Și asta, cu toate că Becali dăduse 200.000 de euro pentru schimbarea gazonului în timpul mandatului de Primar General al finei sale, Gabriela Firea.

Cum a pierdut 160.000 de euro dintr-un foc

Gigi Becali a mai pierdut un proces. E vorba de un teren deținut în trecut de Becali, cu o suprafață de 1.773 metri pătrați și pe care Primăria Capitalei îl expropriase pentru construirea Pasajului Pipera. Inițial, patronul FCSB primise despăgubiri în valoare de numai 68.000 de euro. Becali a fost nemulțumit de sumă și a primit, după un alt proces, suma de 934.621 de euro.

Dar Becali nu se va bucura de această sumă, Conform ProSport, judecătorii au decis, după apelul făcut de municipalitate, că suma cu care a fost despăgubit este prea mare. Astfel, de la 934.621 de euro, latifundiarul va trebui să accepte numai 773.000 de euro. Prin urmare, cu 160.000 de euro mai puțin decât în precedenta sentință.

„Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 773.000 euro, echivalent în lei la data plăţii. Păstrează celelalte dispoziţii ale sentinţei. Obligă intimatul – reclamant să plătească apelantei – pârâte suma de 16.500 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, a fost decizia instanței în acest caz, potrivit sursei citate.

Pe lângă acestea, Gigi Becali trebuie să plătească și suma de 330.000 de euro către FC Botoșani. Suma e datorată pentru transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, conform deciziei Comsiei de Litigii din cadrul FRF. Singura veste mai bună primită din partea unei instanțe a fost recuperarea permisului de conducere, săptămâna trecută.

Milionarul rămăsese fără permis în luna mai 2021, după ce fusese prins cu 106 km/h în localitate. Latifundiarul a contestat decizia: acesta a invocat faptul că nu i se vedea numărul de înmatriculare pe filmarea oficială. Astfel, filmarea nu putea fi acreditată. În mod surprinzător, după ce pierduse în primă fază, instanța i-a acordat dreptate lui Gigi Becali.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro