Veste proastă pentru Andi Moisescu și Cabral. Anunțul a fost făcut oficial

Veste proastă pentru Andi Moisescu și Cabral. Anunțul a fost făcut oficial
Veste proastă pentru Andi Moisescu și Cabral. Anunțul a fost făcut oficial

A fost aanulat un festival care aducea pe scenă, pe lângă artiști, și doi oameni de media. Este vorba despre festivalul Awake, un festival la care urmau să vină Andi Moisescu și Cabral.

Veste proastă pentru Andi Moisescu și Cabral. Anunțul a fost făcut oficial

Andi Moisescu, unul dintre jurații la Românii au talent și reaalizator la Apropo Tv, a mai mixar și la Awake, festival care se s-ar fi desfășurat în județul Mureș, la domeniul Teleki, din Gornești.

Cabral este gazda la ”Ce spun Românii” și urma și el să revină la Awake ca parte a The HollyGood Gang. Este un proiect în care este implicat alături de alți doi DJ.

Menționăm că festivalul Awake era programat în intervalul 14 și 16 august, dar a fost anulat de organizatori, Emagic, din cauza pandemiei cu coronavirus.
Printre artiștii care ar fi avut concerte se numără: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie “În Corzi”, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked.

Ce a declarat directorul festivalului

Laura Coroianu, directorul festivalului:

,,Am luat această decizie dureroasă după o îndelungă analiză a contextului naţional şi internaţional din ultimele săptămani, a încetinirii până la stopare a vânzărilor de bilete, a îngheţării bugetelor de investiţii din partea partenerilor corporate, a amânărilor, reprogramărilor şi anulărilor de turnee care au început şi vor continua inevitabil.

Mai mult decât atât, provocarea de a coordona în regim de autoizolare masiva desfăşurare de forţe pe care o presupune un festival de o asemenea amploare ne-a impactat puternic. (Cu echipe formate din zeci şi sute de oameni care lucrează activ în diverse departamente şi în mai multe oraşe, totul fără a ne putea întâlni).

Cu siguranţă nu ne-am aşteptat la acest scenariu pentru cea de-a patra ediţie a festivalului, însă în acest context impactul socio-economic al pandemiei de Coronavirus COVID – 19 ne împiedică să putem oferi publicului un festival fără compromisuri.

Biletele din acest an pot fi folosite de către cei care le-au cumprat deja la ediţia de anul viitor. Cei ce doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face în punctele de la care le-au achiziţionat, pe IaBilet.ro sau pe site-ul Eventim”, spune directorul festivalului, potrivit paginademedia.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI