20 mart. 2020 | 23:36

Mihai Petre, în lacrimi! Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent, pe Pro TV – Ediția de vineri, 20 martie

Monden
Mihai Petre, în lacrimi! Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent, pe Pro TV - Ediția de vineri, 20 martie
Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent, pe Pro TV - Ediția de vineri, 20 martie

Cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent, a început de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul #10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

Update: Zece ani, născută pe zece martie, sezonul zece. Crede în semne. Sara Maria Ardeleanu are zece ani și îi place să danseze. ”Am văzut o balerină care a dansat foarte frumos și am vrut și eu să vin la Românii au Talent. Am iesit acum 2 anai campioană mondială la dans contemporan, am luat medalia de aur. Muncesc în fiecare zi aproape șase ore. Mă întorc acasă la nouă seara. Nimeni nu-mi poate lua dansul” a declarat aceasta la testimoniale.  Juriul a aplaudat-o în picioare. ” Sara, tu ești un zece perfect”. Ești un zece perfect. A luat Golden buzz-ul. Simt o bucurie când apăs golden-buzz-ul”, a spus Mihai Petre. Nu știu dacă l-am văzut vreodată pe Mihai Petre plângând, tu ai reușit asta”, a spus Andra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Vă spunem noapte bună cu acest moment incredibil! Dansul Sarei l-a făcut pe Mihai Petre să apese butonul de golden buzz ?❤️

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

”Ai văzut, numai semne au fost”, a spus și Pavel Bartoș.

Emoționat de reacția Sarei, Mihai Petre a plâns și el alături de fetița de numai 10 ani. ”Niciodată nu l-am văzut pe Mihai așa, în 10 ani!”, a fost reacția Andrei, care a fost și ea vizibil emoționată de reacția colegului ei, dar și a concurentei.

Update: Kim Jong 3 are 43 de ani și a venit la Românii au talent să-și spună povestea. A laut primul X, iar acesta a fost de la Mihai. Apoi al doilea X, și al treilea, și al patrulea. ”Mă pregătesc mai bine pentru sezonul viitor”, a spus acesta.

Update: Alexiu Valentin ”cânt de mic, de la patru ani”, a spus acesta înainte de a intra pe scenă. ”Cât de bine seamănă cu Freddy Mercury”. A venit la 50 de ani la emisiune pentru a face furori. A plecat în etapa următoare cu patru de DA.

Update:Tomer Duday vine din Israel ”Familia mea este din România”, a spus acesta înainte de a intra pe scenă. Face un număr de iluzionism. Câteva lucruri nu au mers, dar apoi a fost foarte bine. Imi imaginam conversatia interioară a mesei. M-am simtit bine, am râs”,a zis Andi Moisesescu. Pentru mine este ok, pentru ca am vizualizat câteva momente, realizezi ca e femeia ideală. Mi-a plăcut și povestea, împreună toate lucrurile astea fac conviețuirea plăcută pentru orice burlac”, a spus Florin Călinescu. Ești plăcerea mea vinovată”, a mai spus Mihai Petre. A plecat acasă cu trei de DA.

Update. Natalia din Kiev se simte în România ca acasă. Face pole-dance. Vrea să îi hiptnotizeze pe jurați. ”Dansez la bară și ziua și noaptea”, a spus Natalia înainte de a intra pe scenă. ”Cum să stai așa?”, a spus Smiley, în timp ce concurenta își efectua numărul cu mișcări precise și seducătoare. ”Natalia, exercițiul tău e desăvârșit, ești absolut perfectă pentru acest sezon”, a declarat Florin Călinescu. ”Ai fost cu o zeiță”, a spus și Andra. ”Mi-a plăcut ușurința numărului tău”, a spus Mihai Petre. A plecat acasă cu patru de DA.

Update: Mi este maestru în conexiuni universale și a venit să-i ”conecteze” pe jurați. Doar că jurații nu au apreciat momentul ei și s-au ”deconectat” prin X-uri. ”Răspunsul meu nu”, a declarat Andra, dar și ceilalți jurați.

Update. Max și Matia au venit îmbrăcați în costum de schelete și fac acrobații. Publicul s-a ridicat în picioare, la fel și juriul. ”Dragilor, jucați-vă cu copiii”, a spus Andra. ”Fain”. Au plecat acasă cu patru de DA.

Update: Radu Mateucă a cântat la pian și vocal, pictat în Joker. Se ocupă cu actoria. A plecat acasă cu patru de DA.

Update: Liviu Cristian vorbește japoneză și face trucuri de magie în stil japonez. ”O să fie o premieră”, avertizează acesta. A primit un X de la Mihai Petre. Numărul său nu a avut efectul scontat pentru juriu, celalți jurați nedând niciun verdict.

Update: Revolution Familyo trupă de dansatori și-a făcut apariția pe scena Români au talent. Publicul a aplaudat furtunos prestația echipei. ”Mie mi-a plăcut foarte mult momentul”, a spus Andi Moisescu. Au plecat acasă cu patru de DA.

Update: Laura Morzuc are 24 de ani și spune că e poetă. A venit să spună o poezie scrisă de ea, pentru a câștiga. ”Simt că orice aș spune e prea puțin” , a spus Andi Moisescu. Patru de DA.

Update: Jasi Cveti au venit din Bulgaria pentru a arăta un moment important. Au făcut mișcări cu bara și au ținut în suspans publicul. Mihai Petre s-a ridicat în picioare la momentul lor. ”După ce ne-ați luat înainte la capitolul autostrăzi, litoral, acum atentați și la 120 000 de euro”, a spus Andi Moisescu. Au plecat acasă cu patru de DA.

Update: ”Cânt la tobe de nouă ani, îmi placea să dau în tot ce găseam. Sunt foarte mândru că pot să cânt într-o trupă” a spus concurentul Claudiu Macarie, în vârstă de 13 ani. ”Bravoo”, a strigat Andra. Andi Moisescu s-a ridicat în picioare. ”În prima parte ai aplicat o figură foarte dificilă, ești foarte bun” A plecat acasă cu patru de DA.

Update: Sabin Afilipoaiei a venit din Fălticeni să cânte muzică populară. Are zece ani și a venit să arate lumii talentul. ”Ce să mai vorbesc, că sunt pe fundul apei. Ești foarte talentat, din toată lumea asta, tu-ți imaginezi filmul?”, a declarat Florin Călinescu. ”Încerc să-ți respect alegerea muzicală, dacă tu simți că îți place ceva să o faci. A plecat acasă cu patru de DA.

Update: Nicolai Elistratov din Tiraspol, 52 de ani, a venit pe scena Românii au talent pentru a face acrobații. Acesta a reușit să impresioneze publicul, dând dovadă de un echilibru perfect. ”Doamne ferește”, a exlamat Andi Moisescu. ”E tare”, a declarat Mihai Petre. ”A fost un moment minunat, am stata cu inima foarte strânsă. Sincere felicitări” , a declarat Andi Moisescu. A plecat acasă cu patru de DA.

Update: A venit pe scenă Dumitroaie Asmaranda ”Mă ocup cu karate și cu muzică”. A venit îmbrăcată în costum de karate, dar a cântat dumnezeiește. A doua parte a momentului a reprezentat un moment de karate. Juriul a fost cu sufletul la gură. ”Ce surpriză frumoasă” , a declarat Andra. ”Eu ți-aș da centura neagră la muzică”, a mai spus aceasta. Mometul a luat patru de da.

Update: Krzysztof Maciej, din Polonia, a venit pe scena ”Românii au talent”, ”Mi-am dorit să fac sport, dar am descoperit că pot să cânt la flaut în timp ce fac cardio”, a declarat acesta, care cântă la flaut pe scenă, în timp ce face exerciții la diverse aparate. ”Excepțional moment”, a declarat Smiley. ”Mie mi s-a părut interesant, ți-ai verificat vreodată pulsul. Cred că ești foarte relaxat”, a declarat Mihai Petre. A luat patru de DA.

Update 20:30 – A început o nouă ediție a super show-ului ”Românii au talent”. ”Sunt foarte fericită că pot să apăs acest buton(n red golden buzz) de două ori”, spune Andra intrând în scenă. Ansamblul folcloric ”Codrulețul” a intrat pe scenă, fiind astfel primul număr al serii. Este un ansamblu de copii, care a luat cu asalt scena de la Românii au Talent. Smiley și Pavel Bartoș, dansează, evident, în culise. ”Am fost în Austria, Polonia și Ungaria”, au spus copiii pe scenă. ”Bravo pentru voi, cred că vă vibrează picioarele”, a precizat Florin Călinescu. Au primit patru de ”DA”.

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – ediția de vineri 20 martie

Concurenții își vor învinge teama pe scena Românii au Talent: ”Seara aceasta este un nou început”. În această seară de la 20:30, scena talentului este locul de întâlnire al concurenților cu vise mari și cu dorința de a demonstra că merită apreciere și un loc în fața publicului.

De la bateriști cu gânduri mărețe:

”Am venit să arăt că la 13 ani se poate face performanță” la sportivi care vor îmbina karatele cu muzica și o vor face pe Andra să spună: ”Spuneai că nu ai nicio centură în cântat, dar ți-aș da direct centura neagră”, seara va fi una încărcată de bucurie și reușite.

Un concurent va surprinde juriul

Un concurent îi va surprinde pe jurați încă de la momentul urcării pe scenă când va anunța că are 50 ani și că intră în ”transă muzicală datorită talentului și vocii.” Cu toate acestea, el nu și-a găsit niciodată curajul de a urca pe scenă deoarece considera că este loc pentru cei tineri. Ce va cânta și ce reacții va obține de la jurați, aflăm mâine seară.

”Seara aceasta este un nou început. Am realizat că trebuie să mergi acolo unde ți-e frică”, va spune un actor independent la finalul momentului lui. Mesajul transmis de acesta îl va face pe Florin Călinescu să ofere un comentariu plin de emoție: ”Un număr încărcat de o realitate care mă urmărește”.

O puștoaică de 10 ani își încearcă norocul la Românii au talent

O puștoaică de 10 ani, născută pe 10 martie, care se uita la Românii au talent de la o vârstă  fragedă își va încerca norocul în fața juraților, convinsă că aceasta este șansa ei. Dacă va reuși să ofere un moment perfect, de 10, vom afla în această ediție!

Concurenți cu mesaje puternice: ”Sunt a treia nota muzicală pe portativ. Sunt creată de Univers”, momente de neuitat și un nou golden buzz. Toate acestea pot fi urmărite vineri seara, de la 20:30, la PRO TV. Românii au talent – #un10perfect

Momentul de la Românii au talent care a strâns aproape 8 milioane de vizualizări

Unul dintre momentele de la Românii au talent – sezonul 10 se apropie de aproape 8 milioane de vizualizări, strângând aprecieri și comentari de la fani ai emisiunii din toată lumea. În ediția a treia a emisiunii Românii au talent – sezonul 10, a evoluat și Veronica Khistova, o elevă de 14 ani din Ucraina, care a prezentat un număr inedit de acrobație.
Veronica Khistova

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – ediția de vineri 20 martie.

Până în acest moment, prestația puștoiacei a fost vizualizată de aproape 8 milioane de ori pe contul oficial de YouTube al emisiunii ”Românii au talent”, cei mai mulți fani venind din India, apoi din Indonezia, Filipine, Statele Unite, Rusia, Mexic, Brazilia etc. Pentru a putea viziona online emisiunea, puteți accesa acest link!

”E impresionant și creepy în același timp”, au apreciat momentul fanii.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro