Veste neașteptată în politică! Vedeta PRO TV candidează la Primăria Constanței

Veste neașteptată în politică! Vedeta PRO TV candidează la Primăria Constanței

Mohammad Murad, investitor la ”Imperiul Leilor” de la PRO TV, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța. În cadrul unui eveniment privat a venit pe jumătate îmbrăcat în muncitor și pe jumătate în doctor.

Mohammad Murad candidează la Primăria Constanței. Investitorul de la ”Imperiul Leilor”(PRO TV) are ca slogan ”Un primar care te ascultă”

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, și-a anunțat, sâmbătă seară, candidatura la Primăria Constanța ca idependent, cu prilejul evenimentului de deschidere a Complexului Amfiteatru – Belvedere – Panoramic.

Afaceristul este de părere că atunci când cineva are un eșec, trebuie să-și asume răspunderea, iar clasa politică a eșuat dat fiind că nu a putut schimba lucrurile în bine în ultimii 30 de ani. Murad a mai afirmat că nu are nevoie de bani și nimeni nu îl poate corupe și că are ca scop aducerea stării de normalitate. El va candida sub sloganul ”Un primar care te ascultă.

„Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei.

„Clasa politică are un eșec și în special în administrația locală”

“În viaţă, când asumi o răspundere şi ai un eşec, trebuie să îl asumi. Din păcate, clasa politică are un eşec şi în special în administraţia locală. Are un eşec pentru că nu am putut noi ani de zile, din toate punctele de vedere să schimbăm lucrurile în aşa fel încât să nu fim miraţi cât de frumos este în Turcia, în Grecia, în Italia sau în Franţa.

Cred că după 30 de ani aş fi putut să pun un pariu cu orice primar de aici sau din altă parte că sunt în stare să termin Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic în patru luni sau cinci luni de zile, iar el să nu poată să termine tunsul ierbii? Credeţi că aşa e normal? Nu”, a spus Mohammad Murad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI