Câte operații estetice are, de fapt, Cristi Borcea. S-a aflat tot ce a schimbat afaceristul

Câte operații estetice are, de fapt, Cristi Borcea. S-a aflat tot ce a schimbat afaceristul
Cristi Borcea și-a făcut mai multe intervenții estetice

Nu mai este niciu un secret pentru nimeni că fostul șef al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a apelat la operații estetice, în speranța că va mai șterge câțiva ani de pe față. Puteți citi un pic mai jos câte și ce intervenții și-a făcut soțul Valentinei Pelinel.

Câte operații estetice are Cristi Borcea. S-a aflat tot ce a schimbat omul de afacri

Tot mai multe vedete din România apelează la serviciile medicilor esteticieni pentru a remedia zone care nu mai sunt pe placul lor, scrie impact.ro. Astfel, mulți dintre cei care apelează la bisturiul esteticianului exagerează cu numărul de operații și ajung să fie de nerecunoscut.

Mai nou, tot mai mulți bărbați apelează la intervențiile estetice, iar printre aceștia se regăsește și Cristi Borcea. Acesta, proaspăt ieșit din închisoare a dat fuga la cabinetul medicilor esteticieni.

Cristi Borcea și Valentina PelinelCristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea a sărit calul la ultima intervenție estetică

Fără să se exagereze, pentru operațiile fostelor sale soții, Mihaela, Alina și Valentina, omul de afaceri trebuie să fii scos câteva sute de mii de euro bune din buzunar, astfel că de acolo poate a prins și el microbul pentru acest gen de intervență.

Astfel, la ultima sesiune de înfrumusețare, Cristi Borcea a cam sărit calul cu botoxul și acidul hialuronic. Și-a propus să arate de 30 de ani, deși are 50 de ani, iar medicii esteticinei nu pot face minuni, ci pot doar să întindă pielea. I-a întins-o atât de tare, încât milionarul a ajuns de nerecunoscut.

Câte intervenții estetice a suportat Cristi Borcea

Pe lista de intervenții de la nivelul feței putem trece botoxul din frunte, și din jurul ochilor, acid hialuronic în pometi și în jurul bărbiei, a suferit o blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), iar mai apoi și-a vopsit sprâncenele perfect spilcuite , precum și părul. Potrivit surselor, fostul patron al lui Dinamo nu are de gând să se oprească aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI