Veste mare în familia lui Gigi Becali. Cine s-a căsătorit, afaceristul a plătit tot

Veste mare în familia lui Gigi Becali. Cine s-a căsătorit, afaceristul a plătit tot
Veste mare in familia lui Gigi Becali. Cine s-a casatorit, afaceristul a platit tot

În familia lui Gigi Becali este veselie mare! S-a căsătorit un apropiat al omului de afaceri, la care ține foarte mult. Îi este ca un fiu! Evenimentul a avut loc chiar astăzi (n.r. – joi, 26 august), la care a fost prezent, bineînțeles și Becali. Toată lumea a fost binedispusă, s-au chiar chiar și glume. Afaceristul a plătit tot. Ce membru al familiei Becali și-a luat adio de la burlăcie și s-a așezat la casa lui.

Este petrecere mare în familia lui Gigi Becali. S-a căsătorit

Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi, nu mai este burlac. Bărbatul s-a însurat cu frumoasa lui parteneră, Iulia. Patronul echipei de fotbal FCSB a fost martor la cununia civilă a celor doi, care a fost oficiată de primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. În urmă cu aproximativ doi ani, latifundiarul din Pipera declara că va plăti el nunta nepotului său favorit.

“Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, i-a promis Gigi Becali atunci nepotului său favorit, Lucian.

Cum s-au îmbrăcat mirii, Lucian și Iulia

Mirii au radiat de fericire. Lucian și Iulia formează un cuplu superb, pe placul afaceristului Gigi Becali. Tinerii au devenit soț și soție la Primăria din Voluntari, iar cel care i-a declarat căsătoriți a fost primarul Florentin Pandele, chiar soțul fostului edil al Capitalei, Gabi Firea.

În ziua marelui eveniment, mirele a ales un costum albastru simplu, asortat cu o cămașă albă. Simplă a fost și rochița Iuliei. Albă, cu dantelă și mâneci bufante, rochia finuță i-a pus în evidență frumoasa siluetă. Mireasa și-a lăsat părul desprins, ușor ondulat (Vezi FOTO în GALERIE).

Omul de afaceri a fost binedispus la cununia civilă a lui Lucian Becali. A făcut chiar și o glumă. Deși are o mână imobilizată, Becali a luat certificatul de căsătorie și l-a analizat preț de câteva secunde, spre amuzamentul tuturor. Parcă nu-i venea să creadă că Lucian s-a așezat la casa lui.

Cine au fost prezenți la cununia civilă

La nunta celor doi au fost prezente și fiicele lui Gigi Becali, Alexandra și Teodora, dar și ginerele miliardarului, Mihai Mincu. De asemenea, nu au lipsit nici verii Lucian Tache și Cepi, Bogdan Ivanov sau Vasile Geambazi.

Cununia civilă a fost sărbătorită apoi printr-o ședință foto și o petrecere la un restaurant din nordul Bucureștiului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI