Ce lovitură pentru Gigi Becali. ‘Perla’ patronului s-a accidentat grav

Ce lovitură pentru Gigi Becali. ‘Perla’ patronului s-a accidentat grav
Gigi Becali a primit o lovitură dură. Vești triste pentru fanii FCSB

Gigi Becali a primit o lovitură dură! Fanii de la FCSB sunt întristați după ce au auzit noile vești cu privire la un fotbalist extrem de apreciat. Latifundiarul din Pipera o să treacă prin clipe de cumpănă în perioada următoare, mai ales pentru că ‘perla’ lui s-a accidentat grav.

Vești triste pentru fanii FCSB! Florinel Coman, accidentat grav după meciul cu Sepsi

Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar fanii nu își doreau să audă ultimele vești triste. Se pare că acesta o să aibă nevoie de operație pentru a se asigura că starea lui de sănătate o să fie una bună după suferința de pe teren.

Mai mult, fotbalistul o să lipsească minim 3 luni pentru a se recupera, adică s-ar putea să nu mai joace în acest an după ce a fost atacat violent la mijlocul terenului de către Marius Ștefănescu, chiar în repriza secundă din meciul FCSB – Sepsi, după ce Bogdan Mitrea a ratat o lovitură de la 11 metri.

Florinel Coman a jucat în 22 de meciuri în sezonul 2020/2021, mai ales pentru că acesta a revenit pe teren după o accidentare ce l-a ținut mult timp departe de marea lui pasiune.

‘Perla’ lui Gigi Becali a părăsit terenul șchiopătând după accidentarea din ultimul meci, iar acum s-ar putea să fie nevoit să se recupereze timp de mai multe luni pentru a se asigura că este în formă maximă și că nu își pune viitorul în pericol înainte de a-și rezolva problemele de sănătate.

Gigi Becali, supărat pe Florinel Coman. Cum i-a atras atenția

Gigi Becali a răbufnit recent după ce FCSB a pierdut în fața Rapidului. Acesta nu s-a mai putut abține și l-a atenționat pe Florinel Coman cu privire la evoluția sa din ultima vreme, explicând că el nu o să prindă vreun transfer în străinătate dacă nu vor exista schimbări pe terenul de fotbal.

„În al doilea rând, am greșit la schimbări. L-am scos pe Olaru și l-am băgat pe unul care nu știu ce este, nu mai e fotbalist. Coman, nu știu ce e cu el.

Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România. (…) Pe Coman cine să dea bani? Pe Moruțan vreau 3 milioane. Să-l anunțați pe Terim. Înseamnă că ăsta e Moruțan cel adevărat.

Dacă a jucat 3-4 meciuri așa… A zis că face, că drege. Aseară era pe acolo. Se ascundea de minge, trăgea aiurea… Făcea niște tâmpenii.”, a spus Gigi Becali la Pro X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI