Ce clauză majoră din contractul lui Edi Iordănescu a încălcat Gigi Becali. Nu s-a putut abține

Ce clauză majoră din contractul lui Edi Iordănescu a încălcat Gigi Becali. Nu s-a putut abține
Ce clauza majora din contractul lui Edi Iordanescu a incalcat Gigi Becali. Nu s-a putut abtine

Patronul FCSB, Gigi Becali, este foarte supărat pe proprii săi jucători. Latifundiarul a încălcat o clauză majoră din contractul lui Edi Iordănescu, pentru că nu s-a putut abține! A trebuit să spună tot ce are pe suflet după meciul FCSB – Sepsi Df. Gheorghe.

Gigi Becali este nemulțumit de FCSB

Gigi Becali a încălcat condiția impusă de antrenorul Edi Iordănescu în momentul în care a semnat cu FCSB. Dorința lui Iordănescu a fost ca Becali să nu-i mai critice pe jucători, în spațiul public. Recent, această clauză a fost încălcată de patronul echipei de fotbal.

La doar o zi după remiza cu Sepsi, finanțatorul FCSB-ului este nemulțumit de cum au jucat fotbaliștii roș-albaștri. Becali a ieșit la atac și spune că jucătorii săi au ascultat indicațiile lui Edi Iordănescu doar în primele 45 de minutea partidei cu formația covăsneană.

Finanțatorul vicecampioanei este dezamăgit de felul în care a arătat echipa sa de fotbal pe teren, în repriza a doua a meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-1. Gigi Becali este de părere că jucătorii antrenați de Edi Iordănescu au făcut un meci bun doar în prima jumătate a partidei, deoarece au ascultat de antrenor. A doua repriză nu a mai fost la fel, din cauză că echipa finanțată de el a jucat din instinct, a driblat cum a vrut.

„Ei au jucat tactica lui Edi în prima repriză, iar în a doua au uitat și au făcut ce au vrut ei, au driblat cum au vrut ei. Noi trebuie să nu îi lăsăm să joace agresiv. Trebuie să ținem mingea ca să nu mai poată să joace agresiv”, a declarat patronul FCSB, Gigi Becali, la Pro X.

A încălcat clauza impusă de Edi Iordănescu

Latifundiarul este conștient că a încălcat clauza impusă de antrenorul FCSB, Edi Iordănescu, dar nu s-a putut abține din a-și critica jucătorii în mass-media.

„Nu mai vreau să vorbesc. Despre meci nu mă mai întrebați pentru că el face tot și cu asta basta. Mi-am dat seama că greșesc și mă bag eu în toate. L-am băgat pe omul ăsta acolo și să facă el, iar eu cred că va face. M-a luminat Dumnezeu și mi-a zis să nu mă mai pricep de fotbal, și îmi văd de treaba mea. L-am lăsat pe Edi să facă ce știe, să facă ce vrea, iar eu cred că el o să facă”, a mai spus Becali.

Echipele de fotbal FCSB și Sepsi au remizat, scor 1-1, luni seară, pe stadionul Arena Națională din București. În urma acestui rezultat, echipa finanțată de Gigi Becali ocupă locul 6, cu 9 puncte, în timp ce Sepsi e pe 13, cu 5 puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI