Veste majoră pentru pensionarii din România. Anunțul venit în urmă cu puțin timp

Veste majoră pentru pensionarii din România. Anunțul venit în urmă cu puțin timp
Veste pentru pensionari: ce trebuie să știe această categorie de români?

Veste uriașă pentru pensionari! Toți vârstnicii trebuie să ia la cunoștință noile vești. Fostul ministru al Muncii vine cu un anunț extrem de important pentru această categorie de români. Violeta Alexandru susține că au intervenit o serie de modificări în dreptul talonului pentru unii dintre beneficiari. Ce vor putea face aceștia? „Discuții peste discuții, reveniri pentru a nu se ascunde subiectul în sertar, insistențe.”

Veste uriașă pentru pensionari: anunț oficial din partea fostului ministru al Muncii

Fostul ministru al Muncii a postat o veste extrem de bună pentru pensionarii care primesc pensia pe card. Fostul oficial a susținut că în curând și talonul ar putea fi trimis tot în format electronic. Violeta Alexandru a adus mai multe detalii despre talonul mov, cu mențiunea că în scurt timp lucrurile vor deveni chiar și mai ușoare pentru vârstnicii care au această sumă pe card.

Cea din urmă a subliniat că sunt mulți pensionari care folosesc tehnologia și nu au de ce să nu se bucure de toate avantajele ei, mai cu seamă că nu mai trebuie să aștepte acasă poștașul și își pot face programul după cum își doresc.

”Vești bune! Mai sunt câteva zile și ieșim la lumină și cu talonul mov transmis electronic, la cerere, către pensionarii care primesc pensia pe card. Anunț când văd eu, cu ochii mei, că funcționează în portalul Casei Naționale de Pensii Publice.

Sunt pensionari care folosesc tehnologia și care nu au de ce să nu se bucure de avantajele ei inclusiv în sensul de a-și face programul cum vor, fără să mai aștepte poștașul acasă pentru a le aduce talonul mov, (încă) necesar pentru accesarea unor servicii. La ei m-am gândit în proiectul meu de lege pe care l-am dus la bun sfârșit în Parlament, la finalul anului trecut”, spune fostul ministrul.

”Greu se mișcă lucrurile când vine vorba de a oferi”

Fostul oficial a precizat că pensionarii care nu doresc să îl primească electronic, îl vor primi la fel ca până acum, iar cei care primesc pensia în numerar, trebuie să aștepte poștașul pentru document. De asemenea, Violeta Alexandru a scris și că lucrurile se mișcă destul de greu atunci când vine vorba de a oferi, dar vine cu promisiunea că se va ajunge curând la un rezultat.

”Greu se mișcă lucrurile când vine vorba de a oferi, în mod concret, servicii civilizate oamenilor dar ajungem noi la rezultat și aici. Discuții peste discuții, reveniri pentru a nu se ascunde subiectul în sertar, insistențe, rezistență la obținerea de rezultate rapid cu gândul la banii europeni care aduc și creșteri de salarii (și atunci de ce să faci lucrurile repede!?) și licitații de milioane de euro pentru ceva ce se vede că poate fi făcut cu costuri de bun simț.

Toate experiențele le-am avut”, spune fostul ministru al Muncii, adăugând ”ne auzim săptămâna viitoare pe acest subiect. Nu renunț până nu văd că, dincolo de legile pentru care mă lupt în Parlament, se pun și în practică măsurile și oamenii văd schimbare. Câte legi nu s-au votat și nu s-a schimbat nimic…. Cu mine trebuie să se poată!”, a scris aceasta în mediul online.